CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

29 martie 2008

RocknRoll

e ca si cum ai incerca sa ascunzi cel mai pretios dar de ochii celorlalti.. e ca o melodie cantata la pick-up si remixata.. e ca si cum ai incerca sa-ti faci gauri in urechi pt prima data.. sau ca atunci cand iti dai seama ca o sa ai si tu candva 18 ani.. sau ca atunci cand esti beat si plangi cu tigara fumegand intr-o scumiera murdara.


So you can call the police
I`m sorry but my manners, but you see,
I'm a bit drunk as you can see,
I bet you would like to undress me .. bla bla

26 martie 2008

desen

sa inveti sa te intorci inapoi.
iata-ma in plina primavara, cu flori furate din curtile oamenilor, puse dupa ureche, plimbandu-ma pe stradutele din Trei Stejari in dimineti friguroase.
si pentru ca soarele e un tip blond cu ochii albastrii m-am indragostit de el. si ne-am plimbat de mana prin Cetatii, si am fumat cu mana dreapta - pt ca ne-am dat seama ca o tigara fumata cu mana dreapta e mai buna decat o tigara fumata cu mana stanga. uneori ne pandeam pe dupa perdea si numaram minutele cu voce tare. sau pur si simplu ne priveam.
dar intr-o dimineata n-a mai rasarit de dupa muntele de beton. nu m-a mai trezit cu tipetele lui disperate sa mergem la plimbare.
au trecut doua dimineti somnoroase si mahmure, in care singuratatea se lovea de blestematele carti cu copeta verde.
cand s-a intors, a treia zi, era altul. ochii nu-i mai erau asa albastrii si isi taiase pletele blonde. ne-am despartit.
soarele a invatat sa se intoarca inapoi. eu nu.

Nevermore - Believe in nothing

8 martie 2008

minuni..

e minunat jimi hendrix la pick-up.
5 lumanari mari si una mica au inceput sa ma cunoasca. ard in felul in care le-am asezat pe birou. de la mare la mica.
si apoi e cartea cu coperta verde a lui martin page. care zace la pagina 151, cu scrisul in jos. de cand sta asa cerul parca si-a schimbat culoarea.
camera asta dezordonata e ca o corbie pierduta in largul betonului. desi n-are catarg si soarele rasare de dupa blocul de vis-a-vis, e frumoasa si albastra. are un pick-up mare si viniluri imprastiate pe podea, are chipuri rastingite pe pereti si e conectata la internet.
e minunat jimi hendrix la pick-up.

Jimi Hendrix - Purple Haze, live in Los Angeles 1969

7 martie 2008

metafora

a plouat azi peste mine si, pentru ca nu mai cred in umbrele, m-am imbracat in intregime in apa. pana si cearceful rosu de pe pat a profiat de cateva picaturi.
intotdeauna m-au speriat zilele. unele. adica sambata si duminica. ar trebui sa fie date in judecata zilele astea si bagate in inchisoare, sau asa ceva. am putea renunta la weekend, ca pe mine sambata si duminica nu m-au iubit niciodata.
alte zile in schimb m-au fascinat. adica joi si vineri. joi se intampla cele mai frumoase lucruri. si vineri e plimbarea pe jos pana acasa dupa ore.
restul zilelor mi-s indiferente.
dar in ziua aia soarele ardea dinaintea ferestrei ca si cum ar fi spionat sfarsitul, sub pretextul unui fenomen natural.
acum baiatul seama cu o amintire. in noaptea de dupa februarie, e martie; desteptatorul pus pe podeaua camerei sunase si a fost primavara.

Eternal tears of sorrow - The river flows frozen