CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

24 aprilie 2008

mighty jungle

sunt o pacatoasa. scriu de zor in cartea "saptamana mare sau aventurile lui isus cristos", o idee mai mult decat tampita. ieri, spre exemplu, am inclus in carte basmul "ghe' si lupta cu balaurul". asta e blasfemie.

a inceput sa ploua nebun pe aci prin cetatea mea si-mi place. mai ales cand 4 cafele, 2 doze de beck's si jumate de lichior de menta iti umbresc privirea. prima data am crezut ca-i rimelul, pe care am inceput sa-l folosesc ca accesoriu la urban style`u asta ciudat. da` nu, era betie si era foame si poate ceva lacrimi nepoftite. hehe, cine mai crede in ele..
e deja sfarsitul lui aprilie si sunt la un pas cu piciorul stang de dorul de primavara.. pentru ca mi-e frica de toamna....noapte buna lovely city..

Led Zeppelin - Dazed and confused

20 aprilie 2008

pretexte

e primava serioasa, nu-i de gluma cu ea. cand ploua, cand se razbuna norii, cand se scutura florile.
m-am tot plimbat pana m-am indragotit de orasul meu sub pretextul unui asa zis nou urban mood. am aflat intamplator ca mult verde te ascunde de ochii altora prin parc, ca atb in casti la volumul 32 ascunde fundalul cu suparare al oamenilor, ca un zambet fals te poate amagi chiar si pe tine..
uite-ma iar adunand ganduri din lumi care parca au fugit de mine, din perioade pe care nu vreau sa le las sa treaca.. o vreau pe ea inapoi, o vreau cu soare prin par, cu bere si papusoi fiert, cu taxi si vama veche la casetofon!..
eh si ce. cui ii pasa? nici macar orasului, chiar daca aproape ii dadusem inima mea proasta.

ATB - Long way home

8 aprilie 2008

just be part II

"They say learning to love yourself is the first step that you take when you want to be real.."

it never happened before.. i had never been in love with a song for such a long time.. is a crazy cocaine mood.. it entered in my mind and is running through my blood.. i am not me anymore while listening those rythmes.. and it's like i wrote those lyrics.. it's all about me and my song.. is like a circle going rund and rund till forever.. just us.

am i still dead? or now when is about us, me and my song, the question is are we dead?

i can say that from some point of view it took over the distance between me, myself and i .. it helped me to refind what i have lost.. i finally found the limits of being here and nowhere.. this means that i am alive now? the song is answering yes.
but it also brought back regrets.. unforgetable and unforgiven moments in which i had lost people or chances.. people and chances. i confess i am hiding or at least i am trying to hide away from who i really am. cause i am affraid of what i can find if i take a look inside.. the true. and i have the right to hide myself away form people, too, from the same reason...
anyway, isn't life about chosing? so if i am suppose to chose in every step means that i am leaving aside also a regret?

i wish you could read this without regrets..

"You can travel the world but you can't runaway from the person you are in your heart.."

7 aprilie 2008

just be


"Face up to the fact that you are who you are and nothing could change that belief.."
am intrebat retotric daca a murit. si mi s-a raspuns ca am murit. e fantezie. si nu e retorica pentru ca are raspuns. trebuie doar sa gasesti particica de cer curat care sa-ti deseneze raspunsul.

cadrul e perfect. acorduri nereusite la chitara, "just be" in winamp, cani goale si crengute cu flori uscate.
la ce ar trebui sa ma astept acum? sa mi se raspunda ca n-a murit? e la limita constintei sa judeci absolutul din perspectiva unei intrebari. si nimic nu ma mai mira cand e vorba de mine. uneori ma contrariez si zambesc tamp. dar acum? acum de ce nu mai cred?
mi-a zis cineva ca ar vrea sa fuga intr-o alta dimensiune doar ca sa se odihneasca. am vrut sa-i zic ca mie mi-ar fi de ajuns o capita de fan. dar am tacut si am lasat ochii in jos ca pentru o clipa sa-i simt durerea. pt ca mi-a fost rusine. pt ca e prea tarziu..
de ce ne indepartam de ei? de ce nu s-au inventat contracte pe viata care sa ne lege la nesfarsit, si de fiecare data cand vrem sa plecam sa ne readuca inapoi?? de ce nu ne ia nimeni de urechi si nu ne starnge apoi in brate?
cine sunt ei - nu conteaza, ca-s prieteni, pariniti, amintiri sau ghivece cu flori.

in plus, unde suntem noi cand nu mai suntem? unde fugim de fiecare data cu pasi de indian? daca e ceva de neiertat e ca n-am stiut sa raman. sau ca n-am invatat sa ma intorc.

deci - am murit?
"If you're searching for truth you must look in the mirror and make sense of what you can see.."

Dj Tiesto - just be

4 aprilie 2008

rugaciune

suntem negativisti?

si cum ar trebui sa fim? cand in lumea asta jegoasa un barbat e pe cale sa nasca? cum mama supararii sa te nasca tac-tu? isuse cristoase.
e la moda sa fi open mind, ce daca doi homosexuali se ling la coltul strazii?? trebuie sa-i acceptam. era un cuvant dar nu mi-l amintesc. si nu-i bai. ca n-am nimic cu ei. dar n-as vrea ca mama sa fie tot barbat. eu cum as fi? as mai fi fata? sau ce naiba as fi?? copilasul ala ce o sa fie? hibrid social probabil.
oricum oamenii au mers prea departe. si trecand peste religii si stiinta, lucrurile sunt relativ simple. Pamantul n-o sa mai suporte mult degradarea umana care are repercursiuni majore asupra lui. n-o sa mai suporte sa-l scuipam, sa-l foram, sa-l asfaltam, sa-l ingrasam cu cadavre de om mincinos si pacatos. si o sa faca poc. sau ceva de genul.

drag Pamant, pt a-ti opri suferinta, binevoieste a pune capat haosului. omora-ne pe toti pana nu ne mutam naibii pe luna. cu drag, un om pacatos.

The Project Hate - Nailed