CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

30 mai 2009

Pula mea fictiva ! m-am saturat de chestii muieresti, de bocete si prostie feminina,de toate obositele de pe pamant care se lasa prostite de muisti libidinosi FUCK OFF !! vreau sa fiu baiat si sa-mi respect pula, sa am standarde la pizde pe care pula ta nici nu le viseaza ba.. sa fut si atat, ce love frate.. daca vrei mancam o milka si ne cacam love.
Deci ba, azi ingrop, ca tot ploua de mi s-ar scula pula de placere, toti fraierii care au impresia ca io is pizda proasta. hai manca-mi-ati pula fictiva pana ramane de un metru. La AMURGUL, cea mai tru firma de pompe funebre, la 4 inmormantari in familie una gratis. Nici n-ai visat sa fie mata patroana la asa ceva, mata ii clienta fidela, ingropa-v-as pe toti ..
Is atat de lucida ca as da o laba. E vremea schimbarii, prea ne-am tras de chiloti. gata joaca.


Bitza - tanar cat mai tarziu .. futu-va-n gat ba

17 mai 2009

Ahhh mamacito, como te deseo :>



nebunie ! toate muierile din lume suntem horny si kinky in perioada asta ! si vrem dragoste si pipaieli la terasa si vin rosu dulce. aaaah nici nu pot zice cate am vrea, si cum ne-am lasa sanii striviti de palme mari, cu degete aspre.. si coapsele si spatele atinse..sarutate...muscate... jesus christ !!!

8-> ...

De abia ce-am venit de la ultima zi a Festivalului de Jazz, incheiat exploziv cu un concert extraordinar ARTURO SANDOVAL :x:x:x Ahh mi amor, cantame en tus brazos por el resto de mi vida y no voy a cansar de escucharte nunca !! Spirit de cuba libre, saci de cocaina invizibili, jointuri postite in loja vietii mele, fum, lumini verzi si portocalii, palme inrosite de aplauze, intuneric, liniste, explozie ! Nebunie !! Cel mai fain concert de jazz din anul asta, am tremurat si nu ma mai tineau genunchii, a fost superb !

Joi am fost la "O secunda de viata" in regia Ioan Carmazan. N-am putut sa plec si l-am mai vazut inca o data. nebunie ! Premiera la Sibiu la Casa de cultura, invitati regizorul si inca ceva oameni faini. Lansare primul numar al revistei Cenaclul de la Paltinis, redactori frumosi, revista de cultura. Sala plina de PUSTANI IDIOTI COCALARI DE LA DRAGUL COLEGIU NATIONAL OCTAVIAN GOGA, bitangi frustrati de 17 ani care se manifestau ca maimutele la auzul cuvintelor PULA, PULA PULILOR si FUTUT. si ca sa fie pana la sfarsit povestea trista, biletul a costat 3 lei si sala era jumate goala. "Cati? Trei, in pula mea!" vorba clasicului Despot.

E cel mai bun film romanesc pe care l-am vazut vreodata. Te roaga sa te droghezi, sa fi nebun, sa mori tanar, sa fugi, sa-ti bagi PULA, sa ai curaj si sa-ti fie frica, sa pleci si sa te intorci constant, sa te futi, sa bei vodka, sa fumezi mucuri de pe jos, sa te sinucizi. patru destine legate, ceva orasel de provincie, Antoaneta Cojocaru, Maia Morgenstern, Costel Cascaval si Andrei Pandele, toti in decorul unei gari. Viata pe un peron.

Frumos in cetatea noastra. Incepe Festivalul de teatru...spectacole multe si after party`uri cu actori, so let`s ride the snake !!

peace and love >:D<

12 mai 2009

waiting for the sun ..

At first flash of Eden we race down to the sea
standing there on freedom`s shore..
... waiting for you to come along ..
This is the strangest life I`ve ever known...
Can you feel it now that spring has come
and it`s time to live in the scattered sun ?























7 mai 2009

How to disappear completely ( and never be found again) ... ??

Imi urla in creieri doar Radiohead, cu versurile lor cretine de paranoici.. am tripuri. multe. pe slowmotion. si iar mi se taie firul. devin lucida si totul se misca prea repede. parca v-ati invarti toti in jurul meu si eu raman in urma ca o cretina si incerc sa va intru in joc si nu pot. ma doare stomacul si mi-e frica..am mutra de nebuna pe mine si ceva ochelari de soare.
Am luat bursa de studiu pentru media mare din primul semestru.. 9,73 ceva de genul..si is mandra, pe cuvant. ca un copil prost care-o luat un foarte bine si se lauda la toata lumea.. dar sa stiti ca eu, asa cretina, am luat bursa de studiu in colegiul national octavian goga..
Am fost in vama. m-am intors din vama. si-a fost si el acolo. si l-am iubit chiar mai mult decat inainte, poate pentru ca aveam ochii si palmele pline de nisip si de ploaie. intr-o dimineata am stat la soare langa un par si-am ascultat randuniciile. i-as fi ridicat cel mai frumos castel de nisip care ar fi fost vreodata ridicat pe plaja din vama veche..l-as fi ornat cu scoici si alge... marea nu m-a spalat. nu mi-a dat inapoi ce mi-o luat el. adica sufletul. ma simt ca dupa un bombardament. stii cum aratau scarile vechi de bloc dupa revolutie, cu urme de gloante.. eram copii si ne era frica de macel.. acum ne omoram constant, pe rand, ca intr-o hora.. schimbam partenerii dar jocul e acelasi..ne calcam intr-una pe picioare, suntem stangaci si n-avem talent.. poate cineva ar trebui sa interzica jocul asta de-a iubirea celor care gresesc prea mult.....ma doare cretinule..prea tare, la fel de tare cum te iubesc. si nu inteleg de ce nu te las naibii sa traiesti.
Imi place cafeaua de la McDonald`s. am fost azi la asta nou din Selimbar. foarte fain, am fost cu o masina albastra si ceva colegi. Io anul asta prin ianuarie am fost prima oara in viata mea la Mc. putini ma cred, dar inca de mica am fost against the wave. Teoria McDonald`izarii societatii, american bullshit si alte cristine aghilere din astea.. eh cacat, e cea mai buna cafea pe care am baut-o vreodata..poate pentru ca ploua.
E ceva magic in ploaia de mai. In clasa a saptea, cu o zi inainte de a pleca intr-o excursie ploua asa..si eu ma plimbam pe centru..aveam o geaca maro, imitaie ieftina de piele si aveam buzunarele sparte..si ma plimbam in zadar..ca si acum. cine stie ce ma asteapta la celalalt capat de centru. poate intr-o zi o sa dau de el. de el cu ochii deschisi, trezit din somnul fricii. sau poate inchisi, sa nu mai vada frica.. But still..how to disappear completely and never be found again ?
Caut oameni obsedati de Radiohead.. mai asculta cineva radiohead cand ploua a luna mai?