CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

21 iulie 2009

Morcheeba - Gained the world



Am starea aia ciudata cand te dor ochii de la prea mult somn si-ti curg. iti curg ochii pana in barbie si de acolo pic cu pic in decolteu. te ia cu frig pt ca lacrimile se racesc dupa ce se tarasc atat pe fata. nu, ca nu plang, numa` ca nu m-am demachiat.

La ArtMania a fost superb. Din prima zi imi amintesc perfect de Tristania si de MDB. La Opeth zaceam pe un scaun la aia de la crucea rosie. Misto oamenii, pana acum ma lua cu paranoia cand ii vedeam pe strada, mai ales pe aia mica si blonda. Intr-o zi mi-o dat un pliant antidrog cu un mar rontait de jur imprejur pe care scria weed :-??
A doua zi cacat si iubire, ungurii de la Subscribe nu mi-or placut si nici nu i-am asc pana acum. si nici de acum inainte. Tanti aia de la Nightwish ( nightfish, catfish ) e mare si blonda si mi se parea ca seamana cu Andreea Banica. si-o fost si ceva ciondaneala cu publicul bla bla. si de Pain nu-mi amintesc deloc. sorry
Duminica am fost la Luna Amara, la cetate la Cisnadioara si-a fost minunat. a intrat lumea si fara bratari ori invitatii asa ca aia care n-or venit si-or luat o mare tzeapa. Au prezentat ceva album nou, cu proiectii animate, destul de bine realizate, zic eu. Dupa episodul din 2007 de la prima editie ArtMania, cand n-or cantat Rosu aprins pt ca "nu-i mai caracterizeaza", desi publicul cerea in draci, anul asta au cantat-o unplugged si-mi cam venea sa casc. In rest au bubuit geamurile bisericii, tot respectul.
Si cam asa s-o mai dus o editie de ArtMania, continuare pan` la 4 jumate in RnB, cu pretenii la masa si vin alb de la Micutu.

Vineri incepe festivalul medieval de la Sighisoara. ma duc sa-mi intalnesc iar cheia sol, cea cu care incepe portativul verilor mele. Cel mai frumos om, cu plete crete, ochi calzi si vioara in brate. "Despartire" de la Celelalte Cuvinte cantata pe treptele cetatii, cu jumate de ora inainte sa inceapa cocosii sa cante. Vin rosu de la Dudu, mancare multa de la masa lui Joey si corturile puse-n mijlocul potecii, langa izvor, mai bine bem banii de camping. Nopti lungi la foc cu mandolina lui Kenny si o vara intreaga m-a tinut padurea cu fata in iarba si cu gandul aiurea...

Lunea viitoare plec in Vama, desi n-am chef si ma inspaimanta gandul ca o sa dau iara de mii de dobitoci de la sud de Carpati si-o sa le aud melodiosul accent da Bucuresti frate sau da Constanta frate. groaznic frate. Oricum ma duc pt Folk you, dupa imi iau catrafusele si ma mut in Corbu, poate acolo n-or ajuns inca toti dobitocii mutati da la Costinesti frate la Vama frate.

As fi vrut la ajung la Placebo dar deja cer prea mult. N-am bani, maine ma duc sa-mi depun dosarul la muistii aia de la somaj, sa iau pe doua luni macar, pana incepe facultatea, ca oricum nu ma apuc de lucru acum.
Chiar ma gandeam ca mai sunt foarte multe putine trupe in viata pe care as vrea sa le vad cu adevarat. Radiohead, Led Zeppelin cica o sa se organizeze nush ce turneu european si-or sa vina si pe la noi bla bla, U2, Pink Floyd, ACDC, Arch Enemy care inca imi plac mult, Guns daca ar mai canta impreuna, vreau Axl + Slash = love, SOAD dar si aia s-or despartit. aaa si Chris Rea dar o fost si probabil ca pana o sa mai vina la noi o sa moara.
Ceilalti is deja morti.

17 iulie 2009

Love cannot save you from your own fate



I love you the best
better than all the rest
that I meet in the summer
the indian summer ..



Sub efectul The Doors astept sa ploua, sa uit, sa inteleg, sa astept iar soarele. Vreau sa mor ca Morrison, acum sau maine sau in orice zi. In calendarul meu nu mai exista zile. poate doar cateva nopti haotice in care am parul rosu si ochii verzi. In noptiile alea defapt e soare.

"People fear death even more than pain. It`s strange that they fear death. Life hurts a lot more than death. At the point of death, the pain is over. Yeah, I guess it is a friend."

11 iulie 2009

Leapsa mai departe de la Sascha

Ma plictisesc.

1) Ia cartea cea mai la indemana, deschide-o la pagina 18 si scrie al patrulea rand
inabusita de monotonie, de tacere, de viata idiotizata! Toate..

2) Fara sa verifici, cat e ceasul?
1 jumate

3) Verifica.
1:57

4) Cum esti imbracata?
cum am vint de-afar`

5) Inainte sa raspunzi la chestionaru’ asta, la ce te uitai?
apai tot la ceva prin calc

6) Ce zgomote auzi in afara celor produse de calculator?
ploua si-mi chioraie matele

7) Cand ai iesit ultima data si ce ai facut atunci?
in seara asta, RnB, skunk, septica si ice cofee cu rom

8) Ce-ai visat azi-noapte?
nush

9) Cand ai ras ultima oara?
azi in crasma, de la fum

10) Ce ai pe peretii camerei in care te afli?
file de calendar cu Beatles, afisul cu Folk you, poze, postere, desene

11) Daca ai deveni multimilionar peste noapte, ce ai cumpara prima data?
sase saci de coca

12) Care-i ultimu’ film pe care l-ai vazut?
Ice Age 3 :)) Grr

13) Ai vazut ceva neobisnuit azi?
Havu in camasa alba, 6 oameni care n-or putut sa pipe cu mine

14) Ce parere ai despre chestionaru’ asta?
cel mai tru

15) Spune-ne ceva ce nu stim inca.
I never wear underwear

16) Ce nume i-ai da fetei tale?
hmm, fara copii

17) Dar baiatului tau?
aha

18) Te-ai gandit deja sa locuiesti in strainatate?
aha

19) Ce ai dori sa-ti spuna Dumnezeu cand intri pe Portile Raiului?
ca o sa ma reincarnez in personajul din Rats on cocaine :))

20) Daca ai putea schimba ceva in lume, in afara de politica, ce ai schimba?
Romania, as muta-o in Siberia

21) Iti place sa dansezi?
ofcourse, dance naked under palmtrees :>

22) George Bush?
another american idiot

23) Care a fost ultima chestie care pe care ai vazut-o la teveu?
Friends

24) Care-s cei patru oameni ce ar trebui sa preia chestionaru’ asta?
prea penal. pa


Acum serios, imi zice cineva utitlitatea a doua telefoane? Maica-mea ii tembela rau, mi-o dat ieri un telefon pe Cosmote, de pe care pot s-o sun numai pe ea, ca abonamentul e facut pe firma si, vezi doamne, le trebe lor minutele nationale. Acum tre sa am grija de doua telefoane si mai ales daca il pierd pe asta e vai si amar de steaua mea ca or sa inchida tot abonamentul :)) muhaha. Aaaa si e tot Nokia, are acelasi meniu, aceeasi memorie, acelasi cacat fara clapeta.
Prin a opta cand mi-am luat telefon eram asa incantata si mandra, in a noua imi doream unu` smecher cu camera si card de n giga, acuma le-as face cadou oricui le vrea. Dar evident, societatea si mama ma obliga sa am mobil, ca pana si bunica-mea are, deci doamne-ajuta.
Am fost la Timisoara, foarte mare si frumos centrul, multe parcuri si wc`uri publice gratis. N-am vazut picior de maidanez, am fost in culmea extazului, am dormit printr-un parc si nimeni nu s-o luat de noi. Pana si cocalarii is mai educati, luati aminte cetateni ai fostei capitale culturale europene in 2007.
Ne-am intors pt ca ne-o apucat dor nebun de Sibiu si de zilele cand umblam aiurea prin centru. Sincer nush cat am stat sau cand ne-am intors. E vraiste mare de la o vreme in mintea mea.
Ice Age 3 e foarte tare. I say something, you say Grrrr. Sid e cretin rau.

Placebo - Proteje moi ..
http://www.youtube.com/watch?v=UWEuDYPkFWM&feature=related

6 iulie 2009




Baaa ce naspa ar fi sa trebuiasca sa omor un om, chiar de-ar fi cel mai psihopat pedofil din "Balcani" (ca tot se poarta stilul asta mai nou ) .
Din punct de vedere geografic, Romania e situata in spatiul carpato-danubiano-pontic. adica poate fi gasita pe harta in functie de Carpati, Dunare si Marea Neagra. Si eu cam asa ma simt, baaaa voi astia din Bucale, "capitalistii" lui Caragiale, mama voastra de b(v)ulgari !!
Oricum nu mi-s mandra de tara asta de moloz si beton, care-mi provoaca un deranj constant la stomac. Dar macar e ok ca stau in Sibiu, nu in jegul ala de capitala. Halal tara, halal capitala.
Oricum, important e ca ar fi foarte grav daca ar trebui sa omor un om candva. ar fi de-am pulea si mi-ar parea rau.
Am zis eu bine cand am zis, se umple orasul de JAVRE ENORME, nu mai sunt 7, sunt zeci. zeci de maidanezi jegosi si infometati. La blocul de langa mine locuiesc vreo 5 pe care vreau neaparat sa-i otravesc. Cat de curand. Cred ca sunt singurul om normal care doarme cu geamul deschis si ii aude, ma intreb, nu va imputiti toata noaptea, in plina vara, sa dormiti cu termopanele inchise doar ca sa nu le auziti minunatul cantecel? Sobolanilor !!!! huua rusine ba balcanilor !!

Ultimele doua luni mi se amesteca in cap. N-as putea sa-ti zic cand s-o terminat bacul, cand o inceput sau cand s-a vopsit Misha roscata. nimic nu are continuitate. Ne rupem creierii de 5 ori pe saptamana, bem ice coffee si cola, umblam ca pulile din Piata mica in Piata mare si tot asa vreo cateva ceasuri in fiecare zi. Ne trezim prin Bohemian Flow, merem acasa pe jos si adormim la Tv. In fiecare zi la noua ne uitam la Friends, daca suntem lucizi. Si nush de cat timp n-am mai vazut. aa de cand Ross o filmat-o pe Rachel cand i-o tras-o si acuma vroiau sa vada care la care s-o dat. Intr-o zi o sa-mi downloadez toate serile.

Mi-am luat bacul cu 9, 55. Yes, I`m god damn smart. Thanks. Dar la cata pula de stres am indurat si ce dureri de cap, corazon, ochi si si alte surubele am avut, chiar nu mai am putere sa reactionez. Sunt prea plictisita.
In noaptea asta fugim la Timisoara. Pe 30 iulie fac 19 ani si ma gasesti la Folk You. Dupa pe plaja Corbu, ma fut pe vama ca ii plina de jegosi ratati. Pe 23 septembrie am bilet de avion catre Londra.

intre timp..
UNU - Cantec pentru sanatatea ierbii..
http://www.youtube.com/watch?v=qFh-tQCz9zQ&feature=related