CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

27 septembrie 2009

fuck off



pentru ca ca nu admit comentarii rautacioase anonime si pentru ca intotdeaua am fost cea mai buna din clasa la limba romana, chiar la Colegiul National Octavian Goga, pentru ca am citit mai mult decat jumate de cartier la un loc si mai ales pentru ca mata e cea mai dobitoaca taranca pentru ca o fatat si crescut un dobitoc, iti trimit o poza din Londra.
sa o saruti dulce pe mata, cand o sa fie in sicriu. si pentru adresa firmei de pompe funebre Amurgul din Sibiu intreaba aici.

26 septembrie 2009

Toata viata m-am considerat open minded. fiecare cu pizda matii. pentru mine nu conteaza cum te imbraci, ce culoare ai pe unghii sau de cati ani porti aceleasi perechi de blugi.
important e cat de mult gandesti.
s-ar rascoli Motzu Pittis in sicriu de-ar stii ce-am vazut azi.
Londra e mama tarfelor.

nici nu stiu cum sa incep.

bunica-mea e babtista si a avut grija sa-mi tranteasca in brate Biblia pentru copii, aia cu ilustratii, inca de mica. am citit-o toata, mi-au placut mai ales povestile din Vechiul Testament, pentru ca in principiu nu te invata nimica rau, si SF`urile oricum fascineaza orice copil.
si-mi amintesc povestea cu Iona trimis sa-i povatuiasca pe locuitorii din Ninive, cetatea plina de tarfe si curvari.
sau de cetatile Sodoma si Gomora, distruse de focul din cer pe vremea lui Avraam.
azi am inteles ca singura parte fantastica din povestile astea e prezenta lui Dumnezeu autotputerincul care avertizeaza, incearca sa salveze si in caz contrar pedepseste. ca defapt Londra ar putea oricand inlocui cetatile din Biblie.
dar astia n-au dumnezeu.
n-am vazut in viata mea atatea tarfe cate am vazut azi. grase libidinoase care se varsa in fustite scurte si manca ca scoafele tot ce apuca. bitange cu tulei la putza care isi pun o tona de machiaj si accesorii sclipicoase ziua in amiaza mare, poponari cu peruci si par pe piept, metrosexuali care se dau cu gloss pe strada, care mai de care mai dezbracati, vopsiti in o mie de culori, vampe ieftine cu strampenii rupti in jurul funului..
si niciun dumnezeu sa zica STOP !

pitzipoanca.org e degeaba. fetele de acolo sunt absolut decente pe langa cum is astea. te sperii ma jur....iti vine sa-ti faci cruce si sa strigi ca vrei la mata, departe de atat depravare si prostitutie.
cum dracu sa-ti pui sclipici auriu si argintiu in par si pe tot corpul in timpul zilei ? sau sa ai 130 kile si sa porti maieu pana la buric si fusta de doua palme si strampeni rupti prin care sa-ti iasa sunca ? cum sa te versi in halul asta ? cat de vaca sa fii sa iesi asa pe strada asa si sa te mai si consideri atragatoare ???
mintea mea n-a putut sa-si imagineze ca exista asa ceva in lume pana azi. cred ca trebuie sa fi pe heroina sa le intelegi..

au trecut aproape 2 luni de cand am facut sex si-mi cam trebuie. neaparat. dar niciodata n-o sa ajung ata de disperata ca tarfele astea, sa umblu asa parca imporand sa fiu regulata, macar un oral ceva, cat ma mult, anytime anywhere... mai bine imi pun direct pancarda cu FUTE-MA TE ROG..
dracu in ele, is pline de acnee toate, scarboase.. baaaaahhh iac piuc VREAU LA MAMA !!
am stat la o terasa in seara asta pentru is against the low to smoke inside ( fuck that ) chiar langa intratea intr-un club de fitze. Bamboo e comparativ, din ce am vazut la tv, doar carciuma din coltul strazii. Si-o gorila de bodyguard cocalar libidinos cu muschi si burta statea la intrate sa le verifice buletinelor fraierilor sa aiba 21.
fiecare fraier se umilea ca boul sa fie lasat sa intre, fetele trebuiau sa cante, sa-si zdranganeasca tzatzele, baietii sa para cool si siguri pe ei..si tot felul de alte atitudini pe care eu, in umilinta mea, nu le-as putea reproduce ori nota in detaliu, fiind prima data cand intalnesc asa situatie. TARFOMETRU - esti destul de tarfa sa intrii ori ba ? esti apta sa sugi, dispusa sa performezi ?
cum draq sa te rogi sa intrii intr-un club ? nu-i de ajuns ca platesc bilet ? eventual vii tu si ma rogi sa-ti fac consumatie, dar in niciun caz invers..
doamne ce lume..nu inteleg..e prea mult pentru mine.
poate e mai bine intr-un regim autoritar sau totalitar.

Trecand peste, am numarul unui gagiu din Egipt, extrem de sweet, mi l-a lasat pe nota de plata unde am luat masa in dupaamiaza asta. o sa-i trimit un mesaj, poate totusi reusesc sa fac sex fara sa fiu nevoita sa umblu imbracata ca un pom de craciun pe strada.

25 septembrie 2009





"The reason death sticks so closely to life isn`t biological necessity - it`s envy. Life is so beautiful that death has fallen in love with it, a jealous, possessive love that grabs at what it can. But life leaps over oblivion lightly, losing only a thing or two of no importance, and gloom is but the passing shadow of a cloud. "



20 septembrie 2009

Fluturii mei nu mai au stomac in care sa zboareeee.

Mi-am intins creierul cu placa. Apoi l-am pus pe sticlele de Timisoreana ca pe biguduri si l-am facut cret. Sunt nebuna. Exagerez. Fluturii mei s-au transformat in omizi si eu urasc omizile. Le omor. Le ard cu bricheta.
E invers.
Da-mi un fum.
Trei fix. De pe buzele mele se scurge urma dintilor tai de azi-noapte. Cei imaginari.
Trei si trei minute. Cafea. bum bum corazonul.

Nu mai stiu sa vorbesc. sa pornunt. Imi place de mine cand stiu sa tac. Mereu mi-e dor de tacere.
Vorbesc prea mult. Preaaaaa muuuultttttttt !!

Imagineaza-ti ca urlu acum.

Ideea de familie imi provoaca greata. de rude vitrege. de mama care nu ma baga in seama. de ala care conduce cu 80/h. Impuscati-va, mi-ati fwtwt duminica.

Trec printr-o perioada de cvasiconfort psihic. Si e bine ca posed si un pseudocuraj care ma face sa trimit mesaje amoroase.
Omg. deseara e seara cea mare cand o sa ma fac de rusine. I-am zis unui gagi dragut ca-mi place de el si acum tre sa-i dau explicatii. Mi-as dori sa nu ma intrebe nimica, sa ma lase in pace. Ca nush ce sa-i zic. o sa rosesc. nu-mi trebe nimica. Vroiam doar sa-i zic ca daca as fi un om normal chiar as vrea sa fiu cu el. ca-i tare simpatic.
Dar o sa te faci de rusine, Marie... vezi tu deseara.

Ii tare greu sa urci dealul daca n-ai incredere in tine.
De ce nu zic "precis o sa-l pup in seara asta" ? bum bum



sfatul meu neavizat.

9 septembrie 2009

Iti zic eu, e foarte dificil sa transcrii din "Fragmente" de Autor Necunoscut. si mai ales de la o tastatura straina.
Daca imi mai zice cineva vreodata ca ma duce in vama si dupa se trage pe ... am sa-i rup degetele
de la mana stanga si-am sa ii le infig pe rand in ...
deduceti voi ...
CUR, sa fie clar.
anyways.
La Sighisoara o sa fie de prin 17 ceva festival de film romanesc, scurt/lung metraje, iar unul dintre dintre programe presupune rularea unor filme despre bun simt, in viziune personala. adica iti iei scula si te apuci sa filmezi, trimiti la nush ce adresa pana prin 14 si poate o sa participe si al tau.
asta cu bunul simt mi-o cam rupt fashul.
zilele astea am vorbit numai in engleza, a venit sora`mea cu ceva gagiu preten bun si m-or carat dupa ei peste tot. defapt, peste tot`ul asta trebuia sa insemne Vama.
am plecat din sibiu duminica, eu cu gentuta colarata si costum de baie, ochelari de soare si eternele sosete galbene, hai sa mergem, zic, vine iarna si pana in mai nu mai exista sanse sa stau pe plaja asa cum imi place mie, cu sticla de timisoareana, sa mor de soare si vant.
dar s-or tras pe cur, nush sigur daca pe acelasi sau separat, but anyways, i-am facut sa-mi promita ca mergem la Liverpool. Probabil ca o sa-mi iasa frustrarile pe urechi daca nu.
Astia doi cica is best friends. si se cearta in fiecare zi. nu scandaluri si urlete, dar nu-si mai vorbesc cate o ora, schimba priviri de genu "hai marsh, eu am pedigree, tu nu". dracu stie ce-si zic de se impaca, dupa iar si tot asa.
si eu asist. ma uit, ascult, asta incepe si vb repede si pierd firul. un englez care vb repede e ca un retardat, astia de prin Vasile Aaron probabil o stiti pe Andreea.
omg.
bunul simt intre prieteni. am facut si eu greseala asta de trei ori. am uitat ce inseamna respect, vorbeam fara retineri, nu prea gandeam, imi permiteam orice. eram asa de apropiata ca bunul simt scazuse direct proportional. acum mi-am invatat lectia. oricum cei trei n-au ramas in urma, ei inca traiesc si merg pas la pas cu mine. dar doar eu ii vad. ei isi mai amintesc uneori.
cred ca e vorba si de un sentiment al posesiei. astia doi chiar au impresia ca or sa fie prieteni foreverandever:x:x:x si de aia is permit sa se poatre asa. dar pana la urma or sa se sature amandoi.
asa credeam si eu. credeam ca astia trei o sa-mi ierte fiecare scapare, ca n-or sa bage in seama ce fac sau ce vorbesc. dar n-a fost asa. si fata de acum cativa ani acum sunt mai saraca cu trei prieteni.
daca as putea fi coerenta cam asa ar fi filmul meu despre bun simt.
si daca as avea o camera video.

fara nicio legatura
The Kinks - Waterloo Sunset




II
astazi am vazut o pisica vanand un porumbel.
porumbelul, ca o umbra schioapa, batea din aripi.
pisica il pandea cu burta lipita de asfalt.
prostul ! n-a zburat nici cand a vazut-o venind in fuga.
s-a speriat poate. s-a blocat.
cine stie.
pisica a plecat cu el. cativa fulgi ii se mai desprindeau din aripa ce se tara pe asfalt.
tu unde esti ?

5 septembrie 2009

Am inteles utilitatea a doua telefoane.
atunci cand nu esti in stare sa-ti platesti orange`ul mai dai cate un telefon de pe cosmote. asta pana vine factura si vede maica`ta ca ai vorbit 100 minute nationale.
mie nu-mi place sa vb la telefon. decat cu Stimpi. dar zilnic vb cu mama cam o ora, cu taica`mio, cu bunicii si alti crocodili si surubele.
S-a intors sora`mea in sibiu, sta 3 saptamani si dupa plecam in uk. maine seara facem sedinte de spiritism pe dnb. :)) de la laptopul ei scriu, calculatorul meu zace stricat pe dulap. imi iau laptop cu 200 lire, trag pamant pe hurdubaia asta, ca de cand o am tot sticata e.

Ma intorc in vama. luni. NU MA MAI INTORC.

Mananc Ginger Nuts, au gust de british rain, mi-amintesc de ziua cand am hranit lebedele de pe raul din Birmingham, cu magarul de Dani si aveam caciula de nigga bazat ca ploua. Foarte frumos in uk. POATE NU MA MAI INTORC.

Cea mai frumoasa melodie de la Beatles. Poate ajung la Liverpool. Oricum e de ajuns sa fumezi o tigara rulata in ploaie si deja il vezi pe Harrison cum ii canta lui Lennon. si vezi tot felul de gagii blonzi, cu paltoane si freze dragute si nu mai vrei inapoi in tara sa dai aproape doar de cocalari sau tigani sau morandorixi metrosexuali.
http://www.youtube.com/watch?v=ieJDbxRH-ck

Ar fi frumos sa fie frumos si la noi. M-am scarbit de tot jegul, de miile de tiruri care trec zilnic prin Vasile Aaron. de prea multii cersetori de la intrarea in real care agaseaza straini germani. de toti vanzatorii care se uita la tine ca la ultimul om si te servesc in scarba. de gropi. de trenuri imputite. de bitanga-tarfa de vis a vis care juma de zi lasa TV`ul la maxim pe atomic. de taranii de oras, care urla pe strada si intorc capetele dupa femei, ce i-as bate daca as avea muschi. de taximetristii de la silvana, crasma imputita de manele de langa RNB aka "la cocalari". de stirile de la ora 7 care incep cu "Monicai Columbeanu i-a fost suspendat permisul!!". de gentile Coanei Udrea.

In primavara am cules flori de salcam si ii le-am dat lui. un Mihai din Brasov, student aici, cu par saten si privire dragalasa. canta la chitara atat de trist si de frumos ca cei 10mii n-au fi insemnat nimic. Am pus florile in cutia cu bani si-am plecat. s-a oprit din cantat, le-a luat in maini si si-a scaldat fata in ele. le-a purtat la capatul grifului..
Azi l-am reintalnit. eu in negru, el la fel de luminos. mi-a zis ca e bine, mi-a zambit cu suflet. am plecat, ma grabeam. mi asa de ciudat, am mai cunoscut oameni cu care mi-am dorit foarte mult sa povestesc, fara sa-mi rotesc privirea plictisita ori sa-mi fie imposibil sa articulez cuvintele, dar niciodata n-am "apucat" adica avut curaj sa-l chem la un ceai.

Uite si tu ce melodie frumoasa