CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

28 noiembrie 2009

psychedelic



across from behind my window screen
demon is dancing down the scene
in a crucial parody .. and .. no one is there !!!!


Initial am ascultat varianta din 72, live in Paris la clubul Bataclan, Lou Reed, Nico si John Cale reuniti intr-un Velvet Underground exceptional. n-am gasit pe net varianta video, da am track, da oricum cine ar mai vrea..

aaaa.



Andre Masson. pictor francez, de obicei suprarealist.
traiesc un deja-vu ciudat, parca l-am mai cunoscut candva.
oricum, Masson se forta sa picteze intr-o luciditate redusa de droguri, nesomn si foame, incercand astfel sa-si depaseasca controlul ratiunii. adica sa creeze arta libera, nascuta din subconstient.

se combina perfect cu vocea lui Nico, intr-o vineri noapte cu cearcane si mult fum.

26 noiembrie 2009




cineva a comentat "this song made me hate niggers" . altcineva "i totally agree with you now"...

eu zic.. intr-o zi o sa stau sub umbrelutele de stuf din Vama si-o sa beau Sangria si o sa uit orice culoare. totul o sa fie nisip. o sa sterg melodia din mp3, din amintire..la fel cum o sa fac si toata nebunia si forfota strazii.. cum o sa uit toti coloratii abia coborati din bananier.. si nu e vorba de culoare.. e pur si simplu vorba de nesimtire.

cocalarii sunt omniprezenti. as face o cercetare... 3 din 4 oameni se nasc in copaci si coboara direct in mijlocul orasului, poarta tricou cu matza si emana decibeli. ei nu vorbesc. nu articuleaza. nu folosesc cuvinte.

discriminez? atata timp cat nu actionez violent fizic sau verbal nu gasesc asta o problema.... asta simt, asta zic. atunci cand o sa incetez sa mai zic ce cred.. atunci o sa fie o problema.. tot a mea, evident. ca ei tot in copaci or sa se nasca.

prin a 7a cred ca am auzit prima oara la educatie civica de xenofobie. si mi se parea cea mai mare prostie.. de ce sa-i urasti pe straini, cu ce-s ei mai rai decat oamenii din tara ta? dar de ce sa urasti in general?
ce frumosi sunt copiii, si ce curati..si poate naivi, dar tare as fi vrut sa stiu numa drumul de 10 minute de acasa pana la scoala 24..

dar intr-o zi o sa stam toti pe plaja si o sa impartim sticla de Sangria..
La multi ani Geoff..

18 noiembrie 2009

O lume minunata in care veti gasi...

Na ui, mama lor de nenorociti !!

http://stirileprotv.ro/stiri/international/prajit-si-mancat-de-viu-vezi-video.html

sunt in stare de soc. cum mama masii de viata sa faci asa ceva?? nenorocitii or tinut pestele in viata acoperindu-i capu si branhiile cu o carpa uda in timp ce-l prajeau....si dupa l-or mancat...asa viu.
inteleg ca pestele e mai prost de felul lui ca musca din momeala si de doua ori pe zi, ca nu se numara nici ca animal de casa, si respira suspect de bine sub apa..ca nah, nu-i degeaba in ecosistem, da in sinea lui e degeaba.. dar de ce sa-l chinui in halul asta sa-l prajesti de viu??
pai futu-ti mama matii de chinez, praji-te-as eu in cazanul de tuica sa vad cum ti se intind ochii si mai tare pana ti-or ajunge la urechi, nu-ti sta in gat sa vezi ca ala inca misca si tu sa musti din el??
pana si un lup daca te ataca prima oara te omoara bre, isi infige asa adac coltii in gat si asteapta sa mori si dupa rupe din tine.
dar tu, lighioana de chinez, il manci de viu ca esti mai special si zici hai sa fac trei tumbe si sa revolutionez bucataria chinezeasca.. huaa !
si avem pretentii de aminale superioare, cu rationament si sentimente...


aa.
printre altele. vis a vis de casa mea e un magazin cu cacaturi unde vinde nenea indianul la care ii arat tzatzele in fiecare dimineata si-mi da ciocolata :))
azi pornisem sa ies din casa sa-mi iau portia de dulciuri si vad doi nebuni aleragand pe strada in jos disperati ca cineva le-o furat masina. Prostii s-or dus si ei la nenea indianul in butic si-or lasat cheile in contact si intre timp un oarecare trecator foarte impusiv a luat dubita si-a plecat cu tot cu usile deschise. doamne ajuta.
n-a venit politia cum ma asteptam, eu mi-am amanat sedinta porno si m-am intors in casa, aia doi sunt in top trei cei mai fraieri oameni din lume, desi probabil sunt multi care nu se obosesc sa incuie masina pt 5 minute.
da nu-i asta baiul. ci hotul cel impulsiv si atent la miscare. nu cred ca era nimic planificat din moment ce fraierii doar staionau. asta ma face sa ma gandesc ca maine poimaine poate ma fura si pe mine cineva de pe strada numa asa, ca m-am potrivit in context sau ca am parul lung. gen.


unul dintre colegii de casa? (house mate)e polonez si in fiecare seara cand ne intalnim prin living ne mai povestim una alta. am aflat ca in Polonia tiganii sunt doar aia care umbla in carute si canta la acordeon si au flori in par si-ti ghicesc in palma. Cuvantul in poloneza e tot "tigan".
In schimb aia pe care el ii numeste "gipsies" au tara de bastina Romania, fac invarteli si smecherii, fura, cersesc, bla bla. adica oamneii care poluleaza tara numita Romania sunt toti gipsies.
l-am intrebat daca seman cu vreunul din ei, explicandu-i ca m-am cam bronzat as` vara si ca sunt vopsita. mi-o zis ca nu..?
nah nu ca ar conta foarte mult parerea unui individ care nu stie boaba de istorie si nu vede ca nenea indianu de vis a vis seamana izbitor cu "romanii" din Polonia...ca doar din indieni se trag tiganii..dar a durut destul de tare sa aud inca o data ce faima avem prin lume..

Ma fut pe chinezi, ma fut pe tigani, pe mamele lor si pe voi aia care nu vreti sa invatati istorie si sa va deschideti ochii !!! ma fut pe aia care or aprobat numele de Rromi, acum inteleg de ce.. si in general ma cam fut pe orice faza de genul pana scap de frustrari. sexul ajuta.


Off topic..
Luna Amara - alb Don`t let your dreams fall apart ... ultima zi de Artmania..la cetate la Cisnadioara...ploaia mea de vara si viceroy`ul tau...

8 noiembrie 2009

Come on baby light my fire ..

Ne-am chinuit sa-nnebunim atatea nopti.

sa ne scurgem trupurile putrede la canalul din care goange mari ne invadau toaleta vietii.
scarba de goange ne cobora pe tevi ruginite-n jos
cu felinare si faclii ce ne cresteau uman din mana dreapta
pretinzand a fi lumini calauzitoare.

mirosuri de voma ni se scurgeau pe pleoape
si deliram
si ne scurtcircuitam continuu luciditatea cu apa amara a lacrimilor.

ne paseau pasii unde alti pasi n-au pasit inca niciodata.
pasii nostri incaltati in adidasi cu luminite
pasii nostri incaltati in adidasi de copii.

respiram canalizarea cartierului cu plamanii plansi si gura uscata
si ne infruptam degetele din viata subterana
lasand in urma noastra urmele a patru degete
ce se adanceau in adancul vietii.

n-am ajuns niciunde si nu-mi amintesc sfarsitul aventurii noastre.
oamenii toti se scald intr-un canal si jegul lor se preschimba in goange.
in intuneric ele urca tevile ce noi am incercat sa le coboram si ne intra in casa.

e prea lumina la noi.
de aia n-am innebunit inca.
intelegi tu ?




Divortam, asa-i?

Mai stii cand inceram sa te redesenez si tu te incapatanai? si-mi rupeai incruntat creioanele sau imi toceai varful si ramaneau numai aschii si te zgariam pana la sange ?
pe hartia vietii tale nu apucam sa fac niciun desen. la sfarsitul fiecarei vieti imi ramaneau doar amprentele degetelor imbibate in sange si carbune de creion.
iti striveai nemultumit propria-ti foaie si o aruncai inapoi in cosul de gunoi al sufletului meu, speriat de isteria de culori ce ramanea sclipind in aer de fiecare data cand ma tinteai.
am fost pictorul ratat al vietii tale, prea frustrat si prea orb.
asa zici tu.
eu ma disculp, ai fost muza vietii mele, o muza prea indaratnica si prea gros imbracata pentru vara din ochii mei. muza tragica si mereu nemultumita de conturul pe care buzele mele il premeditau pe asfaltul noptii in fata ta.

Mai stii dimineata de aprilie cand ne-am impartit rasaritul si prima tigara impreuna ? Atunci am incercat intaia oara sa rup din soarele de-abia trezit si sa-ti manjesc ochii si buzele cu zambet de culoare si tu nu m-ai lasat, nefericitule ! te chinuiai sa tragi din tigara pe care buzele mele au udat-o inaite si sa scoti fum cenusiu si sa ridici pereti intre noi, bariere spoite cu nimicul fricii.

acum
"Tu unde naiba mai esti in toata iluzia asta??"
"In spatele usilor"

usile alea mereu inchise, nu? mi-ai fost Morrison`ul incomplet al vietii mele din clipa in care n-am reusit si pana am renuntat. si-mi esti si acum cand divortam. te injur amarnic, stii tu, du-te dracu.. unde esti?


Sun, sun, sun
Burn, burn, burn
Soon, soon, soon
Moon, moon, moon
I will get you
Soon!
Soon!
Soon!

3 noiembrie 2009



Pentru ca exista oameni frumoasi care vor sa ajute si pentru ca spiritul metal tre sa ramana alive prin oamenii care cred in el, fac si eu umilul gest de a da mai departe.. dati si voi..

www.constantin-botezatu.net

2 noiembrie 2009

Pearl Jam state of mind




Am cam uitat sa vorbesc. multe cuvinte se pot inneca usor in cafea cand iei inghitituri mari. iti trebuie doar o cafea mai amara decat gustul cuvintelor. free sugar.


am descoperit cum se recupereaza poze de pe hi5, multumesc de ajutor dude din vama, pana acum am trait in umbra ignorantei, shame on me. daca vreti va zic si voua.


ui mai sus ce am gasit. 14 mii biletul de tren pan la Ocna la 7 fara un sfert. sau fara zece. cafea care sa varsa in geanta flower power. frig si ploaie. citez "vreme ca pula". numa noi si imaginatia noastra intr-un lac fara fund. monstii sarati care ne prind de picior. cica s-o aruncat unu cu dacia in lac si nu l-or mai gasit. ala precis e conservat in sare. peste 2000 de ani .. ce?
a nu, ca nu ma mai simt inteligenta. si eram tare. poate o sa mai fiu candva. dar acum nush ce sa zic. peste 2000 de ani ce o sa fie cu ala conservat in sare?
desi nu cred ca o sa mai fie deloc.

astia ma sarbatoresc in fiecare seara cu artificii in oras, se bucura mult ca m-am mutat aici. dragii de ei, n-am idee cum sa-mi arat recunostiinta.

am vazut multi copii pe la usi strigand "Trick or treat gimme something good to eat bla bla".
si am vazut multi bostani pe la geamuri.
aducea a Craciun parca.
e fain Halloween`ul aici. da aia nu inseamna ca noi, romani prosti, tre sa ne mascam. n-are nicio legatura cu traditia si cultura noastra. desi cand eram mica faceam la tara gorile din bostani si le puneam la poatra. dar nush de ce.

Ieri am mers cu peste mult la ora pe autostrada. pluteam. chill out music. un plic in buzunar. nerabdare. volvo e masina puternica.
am vorbit 4 ore in continuu si asa mi-am amintit cuvinte pe care le ziceam doar vara. incep sa ma acomodez. quite impressing if you ask for my opinion.
asa ziceam si eu.

imi zice low battery si I should charge it dar e 3 noaptea si piuie ca draq, de ce ma injuri pisi, nu ti bine? pune-te-as la incarcat pana te electrocutezi.
insularii astia au prizele cu 3 gauri. ei oricum is cam pe invers cu toate. patetici din toate privintele.

misha, ce mai faci ?

Noul album Pearl Jam, Backspacer, e genial. merci mult Profu pentru el, I do really appreciate it. Melodia The End pare replica la melodia lui Morrison and co, acelasi cacat ( i mean pain but i do not want to be pathetic anymore )
si mi-am amintit de Jefferson Airplane si-am download`at concertul lor de la Woodstock, da io-s mai proasta de felul meu si nush sa incarc clipuri de pe youtube sa va arat si voua. daca-mi zice cineva cum sa fac, ii zis smecheria cu hi5`u`. deal ?

citesc The time traveler`s wife de Audrey Niffenegger. Claire si Henry se intalnesc cand ea are 6 ani si el 36, dar se casatoresc cand ea are 22 si el 30. Ideea e ca lui Henry ii se reseteaza ceasul biologic si se trezeste aiurea prin trecut sau viitor. dar nah, pentru corazonul meu patetic, ei lupta si se asteapta unul pe celalalt. pariez pe un borcan de zacusca ca au trait fericiti pana o murit unul dintr ei. cica e si film, dar eu in infinita-mi ignoranta, nu l-am vazut.

chiar vreau zacusca.

au revoir :)

ia da click :> and give me something to echo in my unknown futures ear ..