CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

27 decembrie 2009

Amatorul

Scurt metrajul "Amatorul", scris de Gabriel Andronache şi regizat de Marian Crişan, a fost selecţionat la Festivalul de Film de la Dresda care a avut loc între 15 şi 20 aprilie 2008.
Scurt-metrajul "Amatorul" a mai fost selecţionat în competeţiile de marcă de la Milano, Uppsala, Varşovia şi Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) fiind o coproducţie a casei de filme "Rova Film" şi TVR2, bazată pe un scenariu finalist al concursului HBO din 2006.
--- surse externa





Aaa ce film frumos ! :)
Damian, baiatul asta, desi pare un fraier nefericit, cred ca e cel mai fericit om din lume ! In timp ce noi suntem injurati pe gratis, el primeste bani. frumos ma..
:)) asa-mi vine sa dau si eu anunt ..

Ahh, Sascha femeie, "Eu sunt o doamna, ce pula mea!"

22 decembrie 2009

Timi :x

Nu vreau sa par pitipoanca patetica ( deja am devenit obsedata de ideea de patetism verbal ) revin deci, n-are niciun rost ca oricum el nu poate sa citeasca, da va arat si voua.. :)
Pe el il iubesc cel mai tare in lumea asta dupa mama si sor`mea, uneori poate chiar mai mult, ca acuma, cand mi ingrozitor de dor de el.
El e Timi, Timisoareana in buletin, motan gasit in Parcul Cetatii acuma vreo patru toamne, aproape mort.. Am aflat de curand ca e defapt rasa norvegiana de padure, cam protejata prin lege si pe cale de dispartie.. te miri..
Am observat la tara cand eram copil si staream noaptea afara sa-nvat linistea, ca unii caini din vecini au ceva din vocea stapanului in latratura lor. discutabil intr-adevar, da in alt context bla bla.
Da` n-am sa fiu patetica sa explic cum poate fi un motan deprimat, cu mutra de nebun pierduta cu orele intr-un punct fix. sau cat de fericit e incercand sa imite un zambet de copil tamp cand ii zici ca-l iubesti. sau cat sunt de norocoasa eu ca mi-am gasit in viata asta si sufletul pereche uman si animal ;)) hehe..

Anyways, el e Timi.






19 decembrie 2009

Mouth to mouth 2004

Chapter I

"Men can do nothing without the make-belive of a biginning. Even Science, the strict measurer, is obliged to start with a make-belive unit, and must fix on a point in the stars` unceasing jurnery when his sidereal clock shall pretend that time is at Nought. His less accurate grandmother Poetry has always been understood to start in the middle; but on reflection it appears that her proceeding is not verry different from his; since Science, too, reckons backwards as well as forwards, divides his unit into billions, and with his clock-finger at Nought really sets off in medias res, into the middle of things. No retrospect will take us to the true beginning; and whether our prologue be in heaven or on earth, it is but a fraction of that all-presupposing fact with which our story sets out." George Eliot

Asa-mi incepe-o carte cu pagini prea albe si coperti gretos de lucioase. Mereu distrug cartile in timp ce le citesc, gen fingerprints de cafea, mina de creion si alte ganduri. George Eliot o fo femeie.

Chapter II

Timpul nu se masoara in pasi in nisip spalat de valuri sau ridicat in castele de nisip. Dar plaja noastra e atat de circulara iar lumea e o mare sau marea e o lume mare. si toata plaja dimprejur e a noastra si soarele ne rasare si ne apune in mare si-n lume. si totul se invarte. si nu stiu de ce ma gandesc la timp cand orice altceva nu are sfarsit.
Sunt linii de cale ferata ce n-au inceput si nici sfarsit, ci doar trenuri si statii si halte. si panouri mari cu ora de sosire si de plecare. in trenul nostru ne compostam pe rand biletele si stam pe rand in scaunul de la geam. si poate n-om fi singurii calatori dar pe altii nu-i pricep si mi-e degeaba sa incerc cand te am pe tine calator. bon voyage !
Sunt pachete de tigari din care poti fuma o tigara de doua ori. E prima tigara, cea pe care o intorci si-o fumezi ultima. in ea ni se amesteca buzele pe degete, degetele prin par si parul pe buze.
Sunt saptamani care incep vinerea la amiaza si se termina peste ani de zile cand se topeste ultima zapada impreuna.
Timpul nu se masoara in pasi in zapada topita de soare sau ridicata in oameni de zapada...

Cat ni-i ceasul? taci si nu-mi spune, inca te mai rascolesc prin melodii, nu-mi zi ca-i taziu ca nu te mai pot crede.



Pendant que la marée monte
et que chacun refait ses comptes
j'emmène au creux de mon ombre
des poussières de toi
le vent les portera
tout disparaîtra mais
le vent nous portera ..

10 decembrie 2009

Ce departe ne e regasirea.. incerc sa amestec ganduri si-mi ametesc cuvintele si-mi reformulez expresiile fetei dar parca e degeaba.
e noapte si e lumina, curge Craciunul rastgnit pe geam in beculete colorate iar undeva afara ploaia redeseneaza asfaltul.
reformulez.
hai sa reformulam linistea. sa descompunem zgomotele. sa nu mai ascultam muzica. sa respiram incet. sa ne aprindem tigara de la lumanarea rosie si sa scrumam in palma.
cat de mult imi lipsesc momentele de liniste, de strans in brate, de insomnie si asternuturi reci.

Cum pot pretinde cate unii a avea rabdare, de a fi atat de prudenti cu sufletele lor incat sa accepte asteptarea? raspunsurile sunt minciuni patetece, stii tu? ascunse in resemnarea trista care lasa riduri in coltul gurii... sau unii se mint si pretind a-si folosi inteligenta aducatoare de echilibru prin ratiune.
asteptarea..ce discomfort .

minciuni patetice, mai patetice chiar decat imaginea mea de acum printr-un ochi strain, care nu pricepe ca noi doi purtam aceeasi camasa de forta si luam aceleasi pastile. si ca, dincolo de toate, impartim acelasi suflet.

mi-ai zis ca te-ai lasat de tigari si ca te-ai hotarat sa dormi mult. dar in mintea mea te vad tot cu ochii pierduti pe pereti, numarand zugraveala cameri goale.
ca mine acum. doar fumul gros ne mai leaga, in momentele cand filmele ni se intersecteaza si ne sclipesc ochii a lacrimi crude, ce nu vor fi sterse de nimeni.
dar daca tu crezi ca e mai bine, atunci vom dormi mult si obrajii ne vor ramane uscati.
vom visa, pe rand, visul tau si visul meu, acelasi in definitiv, dar cu alt decor.
si vom ramane cu visuri, dar fara vise. ca alea dor, mi-ai zis si tu si simt si eu, raman suspendate in golul nesuferit de gol, parca cel mai gol pe care l-am simtit vreodata. visele-mi urla in creieri si umplu aerul cu disperarea singuratatii.

si-or sa refuleze toate in somn, cand o sa ne jucam unul in parul celuilalt, amintindu-ne de ziua in care ne-am nascut in acelasi spital de nebuni si-am locuit o viata la acelasi etaj. dar cat de greu ne-am gasit dupa atatia ani... visurile noastre or sa fie despre regasire, frumoase si pline de lumina si de fum subtire, ce se destrama din zambetele noastre perfecte in aerul pe care il respiram parca cu aceiasi plamani.

mi-e atat de dor de linistea din tine.

2 decembrie 2009

Mouchette 1967




Mi se cam incheie anul.. acum 12 luni pline plecam la Baia Mare si ii ziceam mamei ca merg pan` la Blaj cu Misha, la ceva chef. Imi pare rau, mama, sa-mi fie rusine.
cand m-am intors la Sibiu am pus un punct mare si-am dat enter la viata, facandu-mi revelionul imaginar prematur, intr-o imbolnaveala crunta la plamani.
cred ca anul asta am vazut cele mai multe filme, regie proprie, eu actor prinicipal, scenograf, spectator, critic, fan. Ca intotdeaua, viata a fost a mea, a fost asa cum am simtit sau am crezut. totul in viata mea s-a raportat la mine, in cel mai egoist si criticabil mod. Si totul mi se datoreaza si pentru tot imi asum culpa. si ca de obicei, nu accept pareri sau comentarii negative. e problema mea.

Am sa plec la Paris, intr-un an cam asa. nu stiu sigur cum o sa reusesc sau cand, dar stiu de ce.
apropo de galofilia-mi dezvoltata peste noapte - filmul Mouchette 1967. mi-a ramas imaginea sinuciderii ei in minte, cum se rostogoleste din deal si se inneaca in lac. si fapul ca i-au trebuit trei incercari si cauzele determinante. aa e genial si usor de gasit. e complex, m-am uitat peste critici si-am inteles si mai multe, pe youtube are subtitrare in engleza, si miros de fan si suna a greieri de sfarsit de august. un must be seen.
pour la cinematheque francaise, hai ca ne emancipam incet incet.

28 noiembrie 2009

psychedelic



across from behind my window screen
demon is dancing down the scene
in a crucial parody .. and .. no one is there !!!!


Initial am ascultat varianta din 72, live in Paris la clubul Bataclan, Lou Reed, Nico si John Cale reuniti intr-un Velvet Underground exceptional. n-am gasit pe net varianta video, da am track, da oricum cine ar mai vrea..

aaaa.



Andre Masson. pictor francez, de obicei suprarealist.
traiesc un deja-vu ciudat, parca l-am mai cunoscut candva.
oricum, Masson se forta sa picteze intr-o luciditate redusa de droguri, nesomn si foame, incercand astfel sa-si depaseasca controlul ratiunii. adica sa creeze arta libera, nascuta din subconstient.

se combina perfect cu vocea lui Nico, intr-o vineri noapte cu cearcane si mult fum.

26 noiembrie 2009




cineva a comentat "this song made me hate niggers" . altcineva "i totally agree with you now"...

eu zic.. intr-o zi o sa stau sub umbrelutele de stuf din Vama si-o sa beau Sangria si o sa uit orice culoare. totul o sa fie nisip. o sa sterg melodia din mp3, din amintire..la fel cum o sa fac si toata nebunia si forfota strazii.. cum o sa uit toti coloratii abia coborati din bananier.. si nu e vorba de culoare.. e pur si simplu vorba de nesimtire.

cocalarii sunt omniprezenti. as face o cercetare... 3 din 4 oameni se nasc in copaci si coboara direct in mijlocul orasului, poarta tricou cu matza si emana decibeli. ei nu vorbesc. nu articuleaza. nu folosesc cuvinte.

discriminez? atata timp cat nu actionez violent fizic sau verbal nu gasesc asta o problema.... asta simt, asta zic. atunci cand o sa incetez sa mai zic ce cred.. atunci o sa fie o problema.. tot a mea, evident. ca ei tot in copaci or sa se nasca.

prin a 7a cred ca am auzit prima oara la educatie civica de xenofobie. si mi se parea cea mai mare prostie.. de ce sa-i urasti pe straini, cu ce-s ei mai rai decat oamenii din tara ta? dar de ce sa urasti in general?
ce frumosi sunt copiii, si ce curati..si poate naivi, dar tare as fi vrut sa stiu numa drumul de 10 minute de acasa pana la scoala 24..

dar intr-o zi o sa stam toti pe plaja si o sa impartim sticla de Sangria..
La multi ani Geoff..

18 noiembrie 2009

O lume minunata in care veti gasi...

Na ui, mama lor de nenorociti !!

http://stirileprotv.ro/stiri/international/prajit-si-mancat-de-viu-vezi-video.html

sunt in stare de soc. cum mama masii de viata sa faci asa ceva?? nenorocitii or tinut pestele in viata acoperindu-i capu si branhiile cu o carpa uda in timp ce-l prajeau....si dupa l-or mancat...asa viu.
inteleg ca pestele e mai prost de felul lui ca musca din momeala si de doua ori pe zi, ca nu se numara nici ca animal de casa, si respira suspect de bine sub apa..ca nah, nu-i degeaba in ecosistem, da in sinea lui e degeaba.. dar de ce sa-l chinui in halul asta sa-l prajesti de viu??
pai futu-ti mama matii de chinez, praji-te-as eu in cazanul de tuica sa vad cum ti se intind ochii si mai tare pana ti-or ajunge la urechi, nu-ti sta in gat sa vezi ca ala inca misca si tu sa musti din el??
pana si un lup daca te ataca prima oara te omoara bre, isi infige asa adac coltii in gat si asteapta sa mori si dupa rupe din tine.
dar tu, lighioana de chinez, il manci de viu ca esti mai special si zici hai sa fac trei tumbe si sa revolutionez bucataria chinezeasca.. huaa !
si avem pretentii de aminale superioare, cu rationament si sentimente...


aa.
printre altele. vis a vis de casa mea e un magazin cu cacaturi unde vinde nenea indianul la care ii arat tzatzele in fiecare dimineata si-mi da ciocolata :))
azi pornisem sa ies din casa sa-mi iau portia de dulciuri si vad doi nebuni aleragand pe strada in jos disperati ca cineva le-o furat masina. Prostii s-or dus si ei la nenea indianul in butic si-or lasat cheile in contact si intre timp un oarecare trecator foarte impusiv a luat dubita si-a plecat cu tot cu usile deschise. doamne ajuta.
n-a venit politia cum ma asteptam, eu mi-am amanat sedinta porno si m-am intors in casa, aia doi sunt in top trei cei mai fraieri oameni din lume, desi probabil sunt multi care nu se obosesc sa incuie masina pt 5 minute.
da nu-i asta baiul. ci hotul cel impulsiv si atent la miscare. nu cred ca era nimic planificat din moment ce fraierii doar staionau. asta ma face sa ma gandesc ca maine poimaine poate ma fura si pe mine cineva de pe strada numa asa, ca m-am potrivit in context sau ca am parul lung. gen.


unul dintre colegii de casa? (house mate)e polonez si in fiecare seara cand ne intalnim prin living ne mai povestim una alta. am aflat ca in Polonia tiganii sunt doar aia care umbla in carute si canta la acordeon si au flori in par si-ti ghicesc in palma. Cuvantul in poloneza e tot "tigan".
In schimb aia pe care el ii numeste "gipsies" au tara de bastina Romania, fac invarteli si smecherii, fura, cersesc, bla bla. adica oamneii care poluleaza tara numita Romania sunt toti gipsies.
l-am intrebat daca seman cu vreunul din ei, explicandu-i ca m-am cam bronzat as` vara si ca sunt vopsita. mi-o zis ca nu..?
nah nu ca ar conta foarte mult parerea unui individ care nu stie boaba de istorie si nu vede ca nenea indianu de vis a vis seamana izbitor cu "romanii" din Polonia...ca doar din indieni se trag tiganii..dar a durut destul de tare sa aud inca o data ce faima avem prin lume..

Ma fut pe chinezi, ma fut pe tigani, pe mamele lor si pe voi aia care nu vreti sa invatati istorie si sa va deschideti ochii !!! ma fut pe aia care or aprobat numele de Rromi, acum inteleg de ce.. si in general ma cam fut pe orice faza de genul pana scap de frustrari. sexul ajuta.


Off topic..
Luna Amara - alb Don`t let your dreams fall apart ... ultima zi de Artmania..la cetate la Cisnadioara...ploaia mea de vara si viceroy`ul tau...

8 noiembrie 2009

Come on baby light my fire ..

Ne-am chinuit sa-nnebunim atatea nopti.

sa ne scurgem trupurile putrede la canalul din care goange mari ne invadau toaleta vietii.
scarba de goange ne cobora pe tevi ruginite-n jos
cu felinare si faclii ce ne cresteau uman din mana dreapta
pretinzand a fi lumini calauzitoare.

mirosuri de voma ni se scurgeau pe pleoape
si deliram
si ne scurtcircuitam continuu luciditatea cu apa amara a lacrimilor.

ne paseau pasii unde alti pasi n-au pasit inca niciodata.
pasii nostri incaltati in adidasi cu luminite
pasii nostri incaltati in adidasi de copii.

respiram canalizarea cartierului cu plamanii plansi si gura uscata
si ne infruptam degetele din viata subterana
lasand in urma noastra urmele a patru degete
ce se adanceau in adancul vietii.

n-am ajuns niciunde si nu-mi amintesc sfarsitul aventurii noastre.
oamenii toti se scald intr-un canal si jegul lor se preschimba in goange.
in intuneric ele urca tevile ce noi am incercat sa le coboram si ne intra in casa.

e prea lumina la noi.
de aia n-am innebunit inca.
intelegi tu ?




Divortam, asa-i?

Mai stii cand inceram sa te redesenez si tu te incapatanai? si-mi rupeai incruntat creioanele sau imi toceai varful si ramaneau numai aschii si te zgariam pana la sange ?
pe hartia vietii tale nu apucam sa fac niciun desen. la sfarsitul fiecarei vieti imi ramaneau doar amprentele degetelor imbibate in sange si carbune de creion.
iti striveai nemultumit propria-ti foaie si o aruncai inapoi in cosul de gunoi al sufletului meu, speriat de isteria de culori ce ramanea sclipind in aer de fiecare data cand ma tinteai.
am fost pictorul ratat al vietii tale, prea frustrat si prea orb.
asa zici tu.
eu ma disculp, ai fost muza vietii mele, o muza prea indaratnica si prea gros imbracata pentru vara din ochii mei. muza tragica si mereu nemultumita de conturul pe care buzele mele il premeditau pe asfaltul noptii in fata ta.

Mai stii dimineata de aprilie cand ne-am impartit rasaritul si prima tigara impreuna ? Atunci am incercat intaia oara sa rup din soarele de-abia trezit si sa-ti manjesc ochii si buzele cu zambet de culoare si tu nu m-ai lasat, nefericitule ! te chinuiai sa tragi din tigara pe care buzele mele au udat-o inaite si sa scoti fum cenusiu si sa ridici pereti intre noi, bariere spoite cu nimicul fricii.

acum
"Tu unde naiba mai esti in toata iluzia asta??"
"In spatele usilor"

usile alea mereu inchise, nu? mi-ai fost Morrison`ul incomplet al vietii mele din clipa in care n-am reusit si pana am renuntat. si-mi esti si acum cand divortam. te injur amarnic, stii tu, du-te dracu.. unde esti?


Sun, sun, sun
Burn, burn, burn
Soon, soon, soon
Moon, moon, moon
I will get you
Soon!
Soon!
Soon!

3 noiembrie 2009



Pentru ca exista oameni frumoasi care vor sa ajute si pentru ca spiritul metal tre sa ramana alive prin oamenii care cred in el, fac si eu umilul gest de a da mai departe.. dati si voi..

www.constantin-botezatu.net

2 noiembrie 2009

Pearl Jam state of mind




Am cam uitat sa vorbesc. multe cuvinte se pot inneca usor in cafea cand iei inghitituri mari. iti trebuie doar o cafea mai amara decat gustul cuvintelor. free sugar.


am descoperit cum se recupereaza poze de pe hi5, multumesc de ajutor dude din vama, pana acum am trait in umbra ignorantei, shame on me. daca vreti va zic si voua.


ui mai sus ce am gasit. 14 mii biletul de tren pan la Ocna la 7 fara un sfert. sau fara zece. cafea care sa varsa in geanta flower power. frig si ploaie. citez "vreme ca pula". numa noi si imaginatia noastra intr-un lac fara fund. monstii sarati care ne prind de picior. cica s-o aruncat unu cu dacia in lac si nu l-or mai gasit. ala precis e conservat in sare. peste 2000 de ani .. ce?
a nu, ca nu ma mai simt inteligenta. si eram tare. poate o sa mai fiu candva. dar acum nush ce sa zic. peste 2000 de ani ce o sa fie cu ala conservat in sare?
desi nu cred ca o sa mai fie deloc.

astia ma sarbatoresc in fiecare seara cu artificii in oras, se bucura mult ca m-am mutat aici. dragii de ei, n-am idee cum sa-mi arat recunostiinta.

am vazut multi copii pe la usi strigand "Trick or treat gimme something good to eat bla bla".
si am vazut multi bostani pe la geamuri.
aducea a Craciun parca.
e fain Halloween`ul aici. da aia nu inseamna ca noi, romani prosti, tre sa ne mascam. n-are nicio legatura cu traditia si cultura noastra. desi cand eram mica faceam la tara gorile din bostani si le puneam la poatra. dar nush de ce.

Ieri am mers cu peste mult la ora pe autostrada. pluteam. chill out music. un plic in buzunar. nerabdare. volvo e masina puternica.
am vorbit 4 ore in continuu si asa mi-am amintit cuvinte pe care le ziceam doar vara. incep sa ma acomodez. quite impressing if you ask for my opinion.
asa ziceam si eu.

imi zice low battery si I should charge it dar e 3 noaptea si piuie ca draq, de ce ma injuri pisi, nu ti bine? pune-te-as la incarcat pana te electrocutezi.
insularii astia au prizele cu 3 gauri. ei oricum is cam pe invers cu toate. patetici din toate privintele.

misha, ce mai faci ?

Noul album Pearl Jam, Backspacer, e genial. merci mult Profu pentru el, I do really appreciate it. Melodia The End pare replica la melodia lui Morrison and co, acelasi cacat ( i mean pain but i do not want to be pathetic anymore )
si mi-am amintit de Jefferson Airplane si-am download`at concertul lor de la Woodstock, da io-s mai proasta de felul meu si nush sa incarc clipuri de pe youtube sa va arat si voua. daca-mi zice cineva cum sa fac, ii zis smecheria cu hi5`u`. deal ?

citesc The time traveler`s wife de Audrey Niffenegger. Claire si Henry se intalnesc cand ea are 6 ani si el 36, dar se casatoresc cand ea are 22 si el 30. Ideea e ca lui Henry ii se reseteaza ceasul biologic si se trezeste aiurea prin trecut sau viitor. dar nah, pentru corazonul meu patetic, ei lupta si se asteapta unul pe celalalt. pariez pe un borcan de zacusca ca au trait fericiti pana o murit unul dintr ei. cica e si film, dar eu in infinita-mi ignoranta, nu l-am vazut.

chiar vreau zacusca.

au revoir :)

ia da click :> and give me something to echo in my unknown futures ear ..

15 octombrie 2009

Poveste - melancolie

"Sa fi prunc si sa masori lumea cu genele. Mama te imbratiseaza si iti zice "Roro bebe mic, te iubesc cat cuprinzi cerul si pamantul cu privirea ! cat luna si stelele noaptea, cat toate razele de soare ce-au incalzit vreodata pamantul .."

Sa cresti zambind spre soare !

Aveam niste carti "Anotimpurile" din care mama imi dadea sa citesc in fiecare zi si sa invat cate o poezie cat timp ea era plecata la servici. cand venea acasa eram atat de bucuroasa sa-i recit ! ea ma corecta din memorie, imi spunea sa nu ma grabesc, sa respect punctuatia, sa simt poezia ! doamne, cat de frumos recita mama !

asa am crescut, memorandu-i glasul care se mula perfect pe fiecare vers. asa m-am indragostit de volumul Vara..

Parca parintii te iubesc mai mult cand esti mic..dar nu e vina lor. La copii mari, probleme mari. Ce-as vrea sa nu fi fumat niciodata..sa nu ma fi prins mama niciodata cu tigari.. De atatea ori m-a rugat sa le las, aveam 16 ani, de ce sa fumezi la 16 ani ?
de ce sa fumezi la 20... fumezi degeaba...

Dar mama iarta si uita..si numa inima ei stie cate o suferit sa-si creasca pruncii mari. cate o fi indurat cu inima curata si zambetul pe buze... timpul le sterge pe toate..

Si eu cu cata seninatate am chinuit-o.. si ziceam ca ea e cea nedreapta, cea rea...

Cat de mult imi doresc sa nu fi crescut .. sa fi ramas Roro bebe mic, si mama sa fi ramas tanara, sa fi trait o vesnicie privind-o ...
Sunt atat de lucida si doare extraordinar de tare. dar chiar cu pretul tristetii...mi-as dori sa raman asa. asa n-as mai indrazni s-o supar vreodata pe mama..
Dar si eu uit."

Eu cred c-a obosit padurea
Caci ziua-ntreag-a tot cantat
Si tace-acum gandind aiurea...
Sub dealuri amurgeste zarea,
Se-ntuneca prin vai cararea
Si-i umbra peste sat... Pastel - G Cosbuc ..

http://www.youtube.com/watch?v=fQyWdiKzgmQ&feature=related ........

13 octombrie 2009

Poveste

"..si cat de departe am incercat sa privesc!! si acum nu reusesc decat sa-mi turtesc nasul de geamul camerei... si sa privesc nopti la rand invers, pitita pe pervaz, sperand sa prind franturi de amintiri cu tine in camera mea cu pereti colorati...

si ce-mi mai doream sa zbor..sa-mi creasca ochi albastri si zambet rosu ! sa-mi leg sfoara mea de zmeu de geamul tau si de fiecare data cand ti-era dor de mine sa ma aduci usor in jos..sa-ti infasori pe degete firul auriu al pretiosului meu zbor..sa ma aduci pana in dreptul geamului si sa-mi atingi aripile din hartie glasata.. sa-mi simti zvacnirea si sa-ti fie teama sa ma iei in brate sa nu ma destrami...
cu ghemul de aur fara de sfarsit sa-ti fi cumparat dragostea in fiecare zi.....sa te fi imbogatit de mine...
sa ma fi lasat sa zbor si sa ma fi primit inapoi..

nu stiu de unde invatasem zborul asta ciudat, atat de diferit...zborul fara de scop, in care imi placea sa privesc si sa-mi inteleg vantul.
sa-mi aud ecoul lacrimilor si zambetelor cum se intorce inapoi din ceruri fara de sfarsit...
si setea de necunoscut !!
loveam cu genele norii si ii risipeam.....mi-era mereu soare !
din soare imi faceam sfoara..din lumina, din culoare, din caldura....
ca sa ma pot intoarce la tine in fiecare zi...sa fi tot mai bogat..sa-mi intelegi zborul..

iar acum...de fiecare data cand am mai incercat sa zbor vantul mi-a umplut ochii de lacrimi.
nimeni nu ma mai legase de gemul lui..nimeni n-a mai stiu de atunci ca-mi creste un fir de aur dintre aripi, prelungire a Ideii...

a Ideii de zbor. de incercare. de cunoastere. a Ideii de iubire.

daca a fost vina mea...ca n-am impletit bine firul, ca n-am ales cele mai colorate raze de soare, cele mai fierbinti... sau poate tu nu m-ai innodat cu aceeasi grija..

cand mi-ai dat drumul am zburat dar m-am pierdut. am batat din aripi in dreptul altor geamuri ce-au ramas mereu inchise.
cum sa prinzi un zmeu fara ata? cum sa il inalti si cum sa il cobori cand nu ai cum sa-l prinzi ?

si intr-o noapte am razbit sa ajung undeva acasa. mi-am starns genunchii la piept si m-am invelit in aripi. ce a mai ramas din ele.... mi s-a scurs culoarea prin picurii de ploaie pentru ca n-am mai imprastiat norii tristetii.. niste sori ocazionali au inceract sa ma usuce dar s-a intamplat prea brusc..m-au uscat prea repede si mi-au ars hartia..

si-am ramas asa, ca o nebuna cu parul valvoi si machiajul negru intins haotic pe pleoape, care se leagana si-si musca buzele... doar ochii imi sticlesc..

acum stau pe pervaz si pandesc... stau pe pervazul camerei mele si mi-e frica sa intru.. mi-e atat de frica de viata mea..

lacrima de dor / stropi de margarit "

1 octombrie 2009

to all tomorrows parties..

Stiu ca o sa va gasesc pe toti la fel. daca nu v-ati schimbat de cand va stiu cu siguranta n-o sa va schimbati intr-un an. si nici macar nu e un an. sunt copilul verii si-am sa ma intorc odata cu vara, la inceput de iunie. voi, cei care nu m-ati judecat niciodata, voi n-aveti cum sa fiti suparati acum.

si oricum mi-ar fi inghetat sufletul in sibiu. m-as fi intors la o monotonie deprimanta si la o casa mult prea pustie. alternativa era sa-mi petrec noptile in rnb iar efectul probabil imposibil de evitat. if you know what i mean...

aici n-am timp sa ma gandesc. in pauzele dintre joburi stau in aceeasi cafenea si citesc. apoi e seara.


N-am de ce sa dau explicatii. sunt suficient de "mare" sa-mi permit o pauza de la tot. si daca am plecat asa e pentru ca nu suport despartirile oficiale. sau ultima betie sau ultima noapte in rnb sau ultima data cand pipam impreuna. nu exista asa ceva. daca traim mai mult de 27 ani atunci putem imbatranii impreuna la aceeasi masa, in aceeasi crasma.


nu incape alternativa oricum. suntem toti parte unul din celalalt. prea si-au pus anii amprenta peste noi.


in acelasi timp sper sa invat sa uit. asta astept de la mine - sa-mi uit trecutul.
noaptea e cel mai greu. amintiri..secvente..voi...in fine.

fara alte explicatii..fiecare dintre voi ar trebui sa stiti ca la vara o sa-mi rup iari creierii in fiecare noapte acasa - in RnB.

si o melodie ..

27 septembrie 2009

fuck off



pentru ca ca nu admit comentarii rautacioase anonime si pentru ca intotdeaua am fost cea mai buna din clasa la limba romana, chiar la Colegiul National Octavian Goga, pentru ca am citit mai mult decat jumate de cartier la un loc si mai ales pentru ca mata e cea mai dobitoaca taranca pentru ca o fatat si crescut un dobitoc, iti trimit o poza din Londra.
sa o saruti dulce pe mata, cand o sa fie in sicriu. si pentru adresa firmei de pompe funebre Amurgul din Sibiu intreaba aici.

26 septembrie 2009

Toata viata m-am considerat open minded. fiecare cu pizda matii. pentru mine nu conteaza cum te imbraci, ce culoare ai pe unghii sau de cati ani porti aceleasi perechi de blugi.
important e cat de mult gandesti.
s-ar rascoli Motzu Pittis in sicriu de-ar stii ce-am vazut azi.
Londra e mama tarfelor.

nici nu stiu cum sa incep.

bunica-mea e babtista si a avut grija sa-mi tranteasca in brate Biblia pentru copii, aia cu ilustratii, inca de mica. am citit-o toata, mi-au placut mai ales povestile din Vechiul Testament, pentru ca in principiu nu te invata nimica rau, si SF`urile oricum fascineaza orice copil.
si-mi amintesc povestea cu Iona trimis sa-i povatuiasca pe locuitorii din Ninive, cetatea plina de tarfe si curvari.
sau de cetatile Sodoma si Gomora, distruse de focul din cer pe vremea lui Avraam.
azi am inteles ca singura parte fantastica din povestile astea e prezenta lui Dumnezeu autotputerincul care avertizeaza, incearca sa salveze si in caz contrar pedepseste. ca defapt Londra ar putea oricand inlocui cetatile din Biblie.
dar astia n-au dumnezeu.
n-am vazut in viata mea atatea tarfe cate am vazut azi. grase libidinoase care se varsa in fustite scurte si manca ca scoafele tot ce apuca. bitange cu tulei la putza care isi pun o tona de machiaj si accesorii sclipicoase ziua in amiaza mare, poponari cu peruci si par pe piept, metrosexuali care se dau cu gloss pe strada, care mai de care mai dezbracati, vopsiti in o mie de culori, vampe ieftine cu strampenii rupti in jurul funului..
si niciun dumnezeu sa zica STOP !

pitzipoanca.org e degeaba. fetele de acolo sunt absolut decente pe langa cum is astea. te sperii ma jur....iti vine sa-ti faci cruce si sa strigi ca vrei la mata, departe de atat depravare si prostitutie.
cum dracu sa-ti pui sclipici auriu si argintiu in par si pe tot corpul in timpul zilei ? sau sa ai 130 kile si sa porti maieu pana la buric si fusta de doua palme si strampeni rupti prin care sa-ti iasa sunca ? cum sa te versi in halul asta ? cat de vaca sa fii sa iesi asa pe strada asa si sa te mai si consideri atragatoare ???
mintea mea n-a putut sa-si imagineze ca exista asa ceva in lume pana azi. cred ca trebuie sa fi pe heroina sa le intelegi..

au trecut aproape 2 luni de cand am facut sex si-mi cam trebuie. neaparat. dar niciodata n-o sa ajung ata de disperata ca tarfele astea, sa umblu asa parca imporand sa fiu regulata, macar un oral ceva, cat ma mult, anytime anywhere... mai bine imi pun direct pancarda cu FUTE-MA TE ROG..
dracu in ele, is pline de acnee toate, scarboase.. baaaaahhh iac piuc VREAU LA MAMA !!
am stat la o terasa in seara asta pentru is against the low to smoke inside ( fuck that ) chiar langa intratea intr-un club de fitze. Bamboo e comparativ, din ce am vazut la tv, doar carciuma din coltul strazii. Si-o gorila de bodyguard cocalar libidinos cu muschi si burta statea la intrate sa le verifice buletinelor fraierilor sa aiba 21.
fiecare fraier se umilea ca boul sa fie lasat sa intre, fetele trebuiau sa cante, sa-si zdranganeasca tzatzele, baietii sa para cool si siguri pe ei..si tot felul de alte atitudini pe care eu, in umilinta mea, nu le-as putea reproduce ori nota in detaliu, fiind prima data cand intalnesc asa situatie. TARFOMETRU - esti destul de tarfa sa intrii ori ba ? esti apta sa sugi, dispusa sa performezi ?
cum draq sa te rogi sa intrii intr-un club ? nu-i de ajuns ca platesc bilet ? eventual vii tu si ma rogi sa-ti fac consumatie, dar in niciun caz invers..
doamne ce lume..nu inteleg..e prea mult pentru mine.
poate e mai bine intr-un regim autoritar sau totalitar.

Trecand peste, am numarul unui gagiu din Egipt, extrem de sweet, mi l-a lasat pe nota de plata unde am luat masa in dupaamiaza asta. o sa-i trimit un mesaj, poate totusi reusesc sa fac sex fara sa fiu nevoita sa umblu imbracata ca un pom de craciun pe strada.

25 septembrie 2009





"The reason death sticks so closely to life isn`t biological necessity - it`s envy. Life is so beautiful that death has fallen in love with it, a jealous, possessive love that grabs at what it can. But life leaps over oblivion lightly, losing only a thing or two of no importance, and gloom is but the passing shadow of a cloud. "



20 septembrie 2009

Fluturii mei nu mai au stomac in care sa zboareeee.

Mi-am intins creierul cu placa. Apoi l-am pus pe sticlele de Timisoreana ca pe biguduri si l-am facut cret. Sunt nebuna. Exagerez. Fluturii mei s-au transformat in omizi si eu urasc omizile. Le omor. Le ard cu bricheta.
E invers.
Da-mi un fum.
Trei fix. De pe buzele mele se scurge urma dintilor tai de azi-noapte. Cei imaginari.
Trei si trei minute. Cafea. bum bum corazonul.

Nu mai stiu sa vorbesc. sa pornunt. Imi place de mine cand stiu sa tac. Mereu mi-e dor de tacere.
Vorbesc prea mult. Preaaaaa muuuultttttttt !!

Imagineaza-ti ca urlu acum.

Ideea de familie imi provoaca greata. de rude vitrege. de mama care nu ma baga in seama. de ala care conduce cu 80/h. Impuscati-va, mi-ati fwtwt duminica.

Trec printr-o perioada de cvasiconfort psihic. Si e bine ca posed si un pseudocuraj care ma face sa trimit mesaje amoroase.
Omg. deseara e seara cea mare cand o sa ma fac de rusine. I-am zis unui gagi dragut ca-mi place de el si acum tre sa-i dau explicatii. Mi-as dori sa nu ma intrebe nimica, sa ma lase in pace. Ca nush ce sa-i zic. o sa rosesc. nu-mi trebe nimica. Vroiam doar sa-i zic ca daca as fi un om normal chiar as vrea sa fiu cu el. ca-i tare simpatic.
Dar o sa te faci de rusine, Marie... vezi tu deseara.

Ii tare greu sa urci dealul daca n-ai incredere in tine.
De ce nu zic "precis o sa-l pup in seara asta" ? bum bum



sfatul meu neavizat.

9 septembrie 2009

Iti zic eu, e foarte dificil sa transcrii din "Fragmente" de Autor Necunoscut. si mai ales de la o tastatura straina.
Daca imi mai zice cineva vreodata ca ma duce in vama si dupa se trage pe ... am sa-i rup degetele
de la mana stanga si-am sa ii le infig pe rand in ...
deduceti voi ...
CUR, sa fie clar.
anyways.
La Sighisoara o sa fie de prin 17 ceva festival de film romanesc, scurt/lung metraje, iar unul dintre dintre programe presupune rularea unor filme despre bun simt, in viziune personala. adica iti iei scula si te apuci sa filmezi, trimiti la nush ce adresa pana prin 14 si poate o sa participe si al tau.
asta cu bunul simt mi-o cam rupt fashul.
zilele astea am vorbit numai in engleza, a venit sora`mea cu ceva gagiu preten bun si m-or carat dupa ei peste tot. defapt, peste tot`ul asta trebuia sa insemne Vama.
am plecat din sibiu duminica, eu cu gentuta colarata si costum de baie, ochelari de soare si eternele sosete galbene, hai sa mergem, zic, vine iarna si pana in mai nu mai exista sanse sa stau pe plaja asa cum imi place mie, cu sticla de timisoareana, sa mor de soare si vant.
dar s-or tras pe cur, nush sigur daca pe acelasi sau separat, but anyways, i-am facut sa-mi promita ca mergem la Liverpool. Probabil ca o sa-mi iasa frustrarile pe urechi daca nu.
Astia doi cica is best friends. si se cearta in fiecare zi. nu scandaluri si urlete, dar nu-si mai vorbesc cate o ora, schimba priviri de genu "hai marsh, eu am pedigree, tu nu". dracu stie ce-si zic de se impaca, dupa iar si tot asa.
si eu asist. ma uit, ascult, asta incepe si vb repede si pierd firul. un englez care vb repede e ca un retardat, astia de prin Vasile Aaron probabil o stiti pe Andreea.
omg.
bunul simt intre prieteni. am facut si eu greseala asta de trei ori. am uitat ce inseamna respect, vorbeam fara retineri, nu prea gandeam, imi permiteam orice. eram asa de apropiata ca bunul simt scazuse direct proportional. acum mi-am invatat lectia. oricum cei trei n-au ramas in urma, ei inca traiesc si merg pas la pas cu mine. dar doar eu ii vad. ei isi mai amintesc uneori.
cred ca e vorba si de un sentiment al posesiei. astia doi chiar au impresia ca or sa fie prieteni foreverandever:x:x:x si de aia is permit sa se poatre asa. dar pana la urma or sa se sature amandoi.
asa credeam si eu. credeam ca astia trei o sa-mi ierte fiecare scapare, ca n-or sa bage in seama ce fac sau ce vorbesc. dar n-a fost asa. si fata de acum cativa ani acum sunt mai saraca cu trei prieteni.
daca as putea fi coerenta cam asa ar fi filmul meu despre bun simt.
si daca as avea o camera video.

fara nicio legatura
The Kinks - Waterloo Sunset




II
astazi am vazut o pisica vanand un porumbel.
porumbelul, ca o umbra schioapa, batea din aripi.
pisica il pandea cu burta lipita de asfalt.
prostul ! n-a zburat nici cand a vazut-o venind in fuga.
s-a speriat poate. s-a blocat.
cine stie.
pisica a plecat cu el. cativa fulgi ii se mai desprindeau din aripa ce se tara pe asfalt.
tu unde esti ?

5 septembrie 2009

Am inteles utilitatea a doua telefoane.
atunci cand nu esti in stare sa-ti platesti orange`ul mai dai cate un telefon de pe cosmote. asta pana vine factura si vede maica`ta ca ai vorbit 100 minute nationale.
mie nu-mi place sa vb la telefon. decat cu Stimpi. dar zilnic vb cu mama cam o ora, cu taica`mio, cu bunicii si alti crocodili si surubele.
S-a intors sora`mea in sibiu, sta 3 saptamani si dupa plecam in uk. maine seara facem sedinte de spiritism pe dnb. :)) de la laptopul ei scriu, calculatorul meu zace stricat pe dulap. imi iau laptop cu 200 lire, trag pamant pe hurdubaia asta, ca de cand o am tot sticata e.

Ma intorc in vama. luni. NU MA MAI INTORC.

Mananc Ginger Nuts, au gust de british rain, mi-amintesc de ziua cand am hranit lebedele de pe raul din Birmingham, cu magarul de Dani si aveam caciula de nigga bazat ca ploua. Foarte frumos in uk. POATE NU MA MAI INTORC.

Cea mai frumoasa melodie de la Beatles. Poate ajung la Liverpool. Oricum e de ajuns sa fumezi o tigara rulata in ploaie si deja il vezi pe Harrison cum ii canta lui Lennon. si vezi tot felul de gagii blonzi, cu paltoane si freze dragute si nu mai vrei inapoi in tara sa dai aproape doar de cocalari sau tigani sau morandorixi metrosexuali.
http://www.youtube.com/watch?v=ieJDbxRH-ck

Ar fi frumos sa fie frumos si la noi. M-am scarbit de tot jegul, de miile de tiruri care trec zilnic prin Vasile Aaron. de prea multii cersetori de la intrarea in real care agaseaza straini germani. de toti vanzatorii care se uita la tine ca la ultimul om si te servesc in scarba. de gropi. de trenuri imputite. de bitanga-tarfa de vis a vis care juma de zi lasa TV`ul la maxim pe atomic. de taranii de oras, care urla pe strada si intorc capetele dupa femei, ce i-as bate daca as avea muschi. de taximetristii de la silvana, crasma imputita de manele de langa RNB aka "la cocalari". de stirile de la ora 7 care incep cu "Monicai Columbeanu i-a fost suspendat permisul!!". de gentile Coanei Udrea.

In primavara am cules flori de salcam si ii le-am dat lui. un Mihai din Brasov, student aici, cu par saten si privire dragalasa. canta la chitara atat de trist si de frumos ca cei 10mii n-au fi insemnat nimic. Am pus florile in cutia cu bani si-am plecat. s-a oprit din cantat, le-a luat in maini si si-a scaldat fata in ele. le-a purtat la capatul grifului..
Azi l-am reintalnit. eu in negru, el la fel de luminos. mi-a zis ca e bine, mi-a zambit cu suflet. am plecat, ma grabeam. mi asa de ciudat, am mai cunoscut oameni cu care mi-am dorit foarte mult sa povestesc, fara sa-mi rotesc privirea plictisita ori sa-mi fie imposibil sa articulez cuvintele, dar niciodata n-am "apucat" adica avut curaj sa-l chem la un ceai.

Uite si tu ce melodie frumoasa

28 august 2009

Pe scara blocului miroase a vinete coapte.
Prima toamna e intotdeauna cea mai frumoasa. Singura.
Deja dupa cativa ani toamna devine insuportabila doar din cauza primei.
Atunci a fost atat de frumos.
De azi ma las de orice.
Azi fac planuri sa-mi cumpar laptop in rate din salariu. De la 1 sept sunt angajata cu contract.
Oricum marea tot acolo ma asteapta, cum adica sa nu te mai gasesti pe drum, cum adica nu mai poti? astea-s prostii de adolescenta intarziata. Grow Up !
Toamna asta merg la facultate, am primul job si un apartament in care locuiesc singura.
In ziua de salariu o sa-mi cumpar lumanari de la Str Mitropoliei, e un magazin acolo si anul trecut imi mai cumparam din cand in cand cate una. O sa-mi iau esarfe de la mall. Nu mai am aproape niciuna, le-am impartit la toata lumea si-am ramas fara. Oricum erau din alea ieftine.

Iar tu...

18 august 2009

Travka - Partea finala

Tu semeni sfarsitul
nomadul, sfarsitul de vara
uitat intr-o gara

cu partea finala ..



Piesa asta zice mai multe decat niste fraze melancolico-patetice, daca pot sa asociez starile astea. Mi scarba de tot, parca am ajuns la limita vietii. La capatul calatoriei, cand te intinzi pe drum in praf si-ti pui capul pe un bolovan incins de soare. La doi pasi de tine e iarba cruda si moale pe care o cautai, e umbra eterenului salcam. Dar nu mai ai putere, adormi pe burta, cu capul intors spre vis.
Si soarele aproape ajunge la asfintit, e momentul 7 jumate de la inceputul de iulie. Cand razele se filtreaza printre frunzele de salcam. Te trezesti si capul iti bubuie a supradoza de soare, de oboseala, de praf. Cerul gurii ti-e uscat, esti ud pe spate, pe gat, parul ti se lipeste pe frunte. Ai transpirat intre picioare, pantalonii ti-s lipisi de fund, in bocanci esti leoarca.

Sau atunci cand te intorci spre casa noaptea si esti singur si descult. Mergi cu capul in jos, atent sa nu te tai in vreun ciob. sau sa nu calci pe vreo goanga. Asfaltul n-are nicio temperatura. nu simti nici rece, nici cald. Si is multe masini parcate doar cu doua roti pe trotuar si lumina galbena a strazii iti desenaza umbra altfel la fiecare pas. Stii nu, de la stalpii cu lumina, uneori e in spate, alteori merge pt o clipa cot la cot cu tine. E mai greu atunci cand e in fata si ti-e frica sa n-o calci cu varful degetelor. si apoi iar trece in spatele tau si te urmeaza. Si cand ajungi in fata blocului te asezi pe scari, cu palmele infipte in maxilare si plangi. Lacrimile alea reci, care cad ca picurii de ploaie, fara sa clipesti.

Cand erai in mijlocul drumului n-ai mai fost in stare sa mai faci doi pasi. te-ai oprit si-ai ramas in acelasi jeg, plin de praf si transpiratie fierbinte.
Acuma pur si simplu nu gasesti rostul sa urci scarile, sa ajungi in casa si sa te intinzi in pat, asa murdar pe talpi. Sa stai pe spate si sa-ti freci ochii cu podul palmei, sa tragi cearceasul pana sub barbie si sa te intorci cu fata la perete.

Cam asa ma simt. Acolo unde vreau sa ajung nu mai pot, acolo unde pot sa ajung nu mai vreau. Nu-i asta oare limita ?

16 august 2009

aproape liniste

one day I am going to grow wings
a chemical reaction
hysterical
and useless .




AAA dumnezeule mare. cum trece timpul !!! chiar ma uitam acuma pe blog si am vazut postarea din 30 martie si la sfarsitul ei melodia Enjoy the ride de la Morcheeba.. nu vreau sa cred ca or trecut aproape 5 luni de atunci. imi aminesc perfect ziua aia, aveam strampenii mei violet de pitzi :x si am plecat la 12 de la scoala si mi-am cumparat o carte de legislatie rutiera. Prin Parcul Cetatii m-am intalnit intamplator cu Sascha si ceva gagiu din Oradea parca si ne-o explicat ala o chestie ce mi-o schimbat viata in bine pt totdeauna, traiasca pdp facut in servetel. Si pt ca era frig am sunat-o pe Lari sa merem la ea. Ne-am intalnit pe centru, Lari i-a cumparat lui Laur un steag cu Iron Maiden si-am pornit spre Mihai Viteazu. Am baut vin, am cantat la chitara si ne-am uitat in continuu pe youtube la videoclipul de la Enjoy the ride. Vreo doua luni asa mi-a sunat telefonul si asa-i suna Saschei cand o cauta maica-sa.

Mi-am zugravit singura in camera, am vrut initial rosu si mov inchis dar a iesit cam roz..si n-am pus inca perdeaua la geam si am impresia ca animalul ala de vis a vis de la etajul patru sta de cateva ore pe geam si se uita la mine.

Ce ma seaca faza cu "dupa Sf Marie ne cacam in palarie", mai ales ca ieri mi-o sunat telefonul in continuu si am primit zeci de msg cu la multi ani. foarte sweet intentia, mama mi-a luat un tort, n-am mai primit tort de vreo 9 ani ma jur.. Oricum aiurea sa te cheme ca pe inca jumate de Romanie si sa mai si sarbatoresti. mai ales ca e mijlocul lui august !! se-ngalbenesc frunzele in copacul din spatele blocului si parca simt lama de cutit tot mai adanc in incheietura.. stii cum pisca cand te tai..e acelasi feeling care te moleseste si te amageste cu linistea din urma.

Zilele trecute aproape ca am murit. de durere sau de supradoza, am simtit cum eman durere prin fiecare bucatica din mine, cum cad in prapastie, cum ma strange streangul de gat, m-am innecat aproape si in acelasi timp imi ardea pielea si mi se lipea de haine... m-am scurs si m-am inaltat.. habar n-am..oricum am fost la limita si n-a fost cum am crezut eu ca o sa fie

9 august 2009


Beau o cana mare de cafea rece. Cafea cu gust de toamna... e asa racoare afara... vecinii se intorc de la gratare, sunt inca imbracati in tricouri si le e frig. pustii din spatele blocului si-au luat geaca de trening pe ei si alearga..

Mi-era dor de un Pall Mall menthol pipat la calculator, in lumina portocalie. sa ascult Placebo si sa-mi fie frig.. iar mi-au inghetat talpile pe parchet. e toamna.

In vama veche e inca vara. nisipul e fierbinte... ieri pe ziua am stat in stuf si-am ascultat Velvet Underground..din ultimii bani am baut o timisoareana cu Criss..apoi am plecat.

Daca n-as avea urma de bronz de la slip as zice c-a fost doar un vis.

Vama s-a transformat intr-un costinesti. Doar in Tequila Sunrise e frumos noaptea, lume buna si bautura gratis. Multumesc celui care intreaba cum se fut aricii pentru multele cocteiluri..multumesc lui nenea ala mare pentru vin.. multumesc aluia cu barba pentru Monte Carlo rusesc..

Pana vara viitoare ma indragostesc nebuneste si plec doar cu el pe plaja de hippioti.

Vama e o contradictie acum. preturi prea mari, pitzipoance emancipate, libidinosi pedofili noaptea la Stuf, razie in Goblin, politie pe Strada Meduzei. Si totusi printre multele cearceafuri roz si verde tipator mai vezi si cate-o pleata neagra. sau o gagica cu flori in par.

Tzatzele noastre sunt atat de bronzate.

21 iulie 2009

Morcheeba - Gained the world



Am starea aia ciudata cand te dor ochii de la prea mult somn si-ti curg. iti curg ochii pana in barbie si de acolo pic cu pic in decolteu. te ia cu frig pt ca lacrimile se racesc dupa ce se tarasc atat pe fata. nu, ca nu plang, numa` ca nu m-am demachiat.

La ArtMania a fost superb. Din prima zi imi amintesc perfect de Tristania si de MDB. La Opeth zaceam pe un scaun la aia de la crucea rosie. Misto oamenii, pana acum ma lua cu paranoia cand ii vedeam pe strada, mai ales pe aia mica si blonda. Intr-o zi mi-o dat un pliant antidrog cu un mar rontait de jur imprejur pe care scria weed :-??
A doua zi cacat si iubire, ungurii de la Subscribe nu mi-or placut si nici nu i-am asc pana acum. si nici de acum inainte. Tanti aia de la Nightwish ( nightfish, catfish ) e mare si blonda si mi se parea ca seamana cu Andreea Banica. si-o fost si ceva ciondaneala cu publicul bla bla. si de Pain nu-mi amintesc deloc. sorry
Duminica am fost la Luna Amara, la cetate la Cisnadioara si-a fost minunat. a intrat lumea si fara bratari ori invitatii asa ca aia care n-or venit si-or luat o mare tzeapa. Au prezentat ceva album nou, cu proiectii animate, destul de bine realizate, zic eu. Dupa episodul din 2007 de la prima editie ArtMania, cand n-or cantat Rosu aprins pt ca "nu-i mai caracterizeaza", desi publicul cerea in draci, anul asta au cantat-o unplugged si-mi cam venea sa casc. In rest au bubuit geamurile bisericii, tot respectul.
Si cam asa s-o mai dus o editie de ArtMania, continuare pan` la 4 jumate in RnB, cu pretenii la masa si vin alb de la Micutu.

Vineri incepe festivalul medieval de la Sighisoara. ma duc sa-mi intalnesc iar cheia sol, cea cu care incepe portativul verilor mele. Cel mai frumos om, cu plete crete, ochi calzi si vioara in brate. "Despartire" de la Celelalte Cuvinte cantata pe treptele cetatii, cu jumate de ora inainte sa inceapa cocosii sa cante. Vin rosu de la Dudu, mancare multa de la masa lui Joey si corturile puse-n mijlocul potecii, langa izvor, mai bine bem banii de camping. Nopti lungi la foc cu mandolina lui Kenny si o vara intreaga m-a tinut padurea cu fata in iarba si cu gandul aiurea...

Lunea viitoare plec in Vama, desi n-am chef si ma inspaimanta gandul ca o sa dau iara de mii de dobitoci de la sud de Carpati si-o sa le aud melodiosul accent da Bucuresti frate sau da Constanta frate. groaznic frate. Oricum ma duc pt Folk you, dupa imi iau catrafusele si ma mut in Corbu, poate acolo n-or ajuns inca toti dobitocii mutati da la Costinesti frate la Vama frate.

As fi vrut la ajung la Placebo dar deja cer prea mult. N-am bani, maine ma duc sa-mi depun dosarul la muistii aia de la somaj, sa iau pe doua luni macar, pana incepe facultatea, ca oricum nu ma apuc de lucru acum.
Chiar ma gandeam ca mai sunt foarte multe putine trupe in viata pe care as vrea sa le vad cu adevarat. Radiohead, Led Zeppelin cica o sa se organizeze nush ce turneu european si-or sa vina si pe la noi bla bla, U2, Pink Floyd, ACDC, Arch Enemy care inca imi plac mult, Guns daca ar mai canta impreuna, vreau Axl + Slash = love, SOAD dar si aia s-or despartit. aaa si Chris Rea dar o fost si probabil ca pana o sa mai vina la noi o sa moara.
Ceilalti is deja morti.

17 iulie 2009

Love cannot save you from your own fate



I love you the best
better than all the rest
that I meet in the summer
the indian summer ..



Sub efectul The Doors astept sa ploua, sa uit, sa inteleg, sa astept iar soarele. Vreau sa mor ca Morrison, acum sau maine sau in orice zi. In calendarul meu nu mai exista zile. poate doar cateva nopti haotice in care am parul rosu si ochii verzi. In noptiile alea defapt e soare.

"People fear death even more than pain. It`s strange that they fear death. Life hurts a lot more than death. At the point of death, the pain is over. Yeah, I guess it is a friend."

11 iulie 2009

Leapsa mai departe de la Sascha

Ma plictisesc.

1) Ia cartea cea mai la indemana, deschide-o la pagina 18 si scrie al patrulea rand
inabusita de monotonie, de tacere, de viata idiotizata! Toate..

2) Fara sa verifici, cat e ceasul?
1 jumate

3) Verifica.
1:57

4) Cum esti imbracata?
cum am vint de-afar`

5) Inainte sa raspunzi la chestionaru’ asta, la ce te uitai?
apai tot la ceva prin calc

6) Ce zgomote auzi in afara celor produse de calculator?
ploua si-mi chioraie matele

7) Cand ai iesit ultima data si ce ai facut atunci?
in seara asta, RnB, skunk, septica si ice cofee cu rom

8) Ce-ai visat azi-noapte?
nush

9) Cand ai ras ultima oara?
azi in crasma, de la fum

10) Ce ai pe peretii camerei in care te afli?
file de calendar cu Beatles, afisul cu Folk you, poze, postere, desene

11) Daca ai deveni multimilionar peste noapte, ce ai cumpara prima data?
sase saci de coca

12) Care-i ultimu’ film pe care l-ai vazut?
Ice Age 3 :)) Grr

13) Ai vazut ceva neobisnuit azi?
Havu in camasa alba, 6 oameni care n-or putut sa pipe cu mine

14) Ce parere ai despre chestionaru’ asta?
cel mai tru

15) Spune-ne ceva ce nu stim inca.
I never wear underwear

16) Ce nume i-ai da fetei tale?
hmm, fara copii

17) Dar baiatului tau?
aha

18) Te-ai gandit deja sa locuiesti in strainatate?
aha

19) Ce ai dori sa-ti spuna Dumnezeu cand intri pe Portile Raiului?
ca o sa ma reincarnez in personajul din Rats on cocaine :))

20) Daca ai putea schimba ceva in lume, in afara de politica, ce ai schimba?
Romania, as muta-o in Siberia

21) Iti place sa dansezi?
ofcourse, dance naked under palmtrees :>

22) George Bush?
another american idiot

23) Care a fost ultima chestie care pe care ai vazut-o la teveu?
Friends

24) Care-s cei patru oameni ce ar trebui sa preia chestionaru’ asta?
prea penal. pa


Acum serios, imi zice cineva utitlitatea a doua telefoane? Maica-mea ii tembela rau, mi-o dat ieri un telefon pe Cosmote, de pe care pot s-o sun numai pe ea, ca abonamentul e facut pe firma si, vezi doamne, le trebe lor minutele nationale. Acum tre sa am grija de doua telefoane si mai ales daca il pierd pe asta e vai si amar de steaua mea ca or sa inchida tot abonamentul :)) muhaha. Aaaa si e tot Nokia, are acelasi meniu, aceeasi memorie, acelasi cacat fara clapeta.
Prin a opta cand mi-am luat telefon eram asa incantata si mandra, in a noua imi doream unu` smecher cu camera si card de n giga, acuma le-as face cadou oricui le vrea. Dar evident, societatea si mama ma obliga sa am mobil, ca pana si bunica-mea are, deci doamne-ajuta.
Am fost la Timisoara, foarte mare si frumos centrul, multe parcuri si wc`uri publice gratis. N-am vazut picior de maidanez, am fost in culmea extazului, am dormit printr-un parc si nimeni nu s-o luat de noi. Pana si cocalarii is mai educati, luati aminte cetateni ai fostei capitale culturale europene in 2007.
Ne-am intors pt ca ne-o apucat dor nebun de Sibiu si de zilele cand umblam aiurea prin centru. Sincer nush cat am stat sau cand ne-am intors. E vraiste mare de la o vreme in mintea mea.
Ice Age 3 e foarte tare. I say something, you say Grrrr. Sid e cretin rau.

Placebo - Proteje moi ..
http://www.youtube.com/watch?v=UWEuDYPkFWM&feature=related

6 iulie 2009




Baaa ce naspa ar fi sa trebuiasca sa omor un om, chiar de-ar fi cel mai psihopat pedofil din "Balcani" (ca tot se poarta stilul asta mai nou ) .
Din punct de vedere geografic, Romania e situata in spatiul carpato-danubiano-pontic. adica poate fi gasita pe harta in functie de Carpati, Dunare si Marea Neagra. Si eu cam asa ma simt, baaaa voi astia din Bucale, "capitalistii" lui Caragiale, mama voastra de b(v)ulgari !!
Oricum nu mi-s mandra de tara asta de moloz si beton, care-mi provoaca un deranj constant la stomac. Dar macar e ok ca stau in Sibiu, nu in jegul ala de capitala. Halal tara, halal capitala.
Oricum, important e ca ar fi foarte grav daca ar trebui sa omor un om candva. ar fi de-am pulea si mi-ar parea rau.
Am zis eu bine cand am zis, se umple orasul de JAVRE ENORME, nu mai sunt 7, sunt zeci. zeci de maidanezi jegosi si infometati. La blocul de langa mine locuiesc vreo 5 pe care vreau neaparat sa-i otravesc. Cat de curand. Cred ca sunt singurul om normal care doarme cu geamul deschis si ii aude, ma intreb, nu va imputiti toata noaptea, in plina vara, sa dormiti cu termopanele inchise doar ca sa nu le auziti minunatul cantecel? Sobolanilor !!!! huua rusine ba balcanilor !!

Ultimele doua luni mi se amesteca in cap. N-as putea sa-ti zic cand s-o terminat bacul, cand o inceput sau cand s-a vopsit Misha roscata. nimic nu are continuitate. Ne rupem creierii de 5 ori pe saptamana, bem ice coffee si cola, umblam ca pulile din Piata mica in Piata mare si tot asa vreo cateva ceasuri in fiecare zi. Ne trezim prin Bohemian Flow, merem acasa pe jos si adormim la Tv. In fiecare zi la noua ne uitam la Friends, daca suntem lucizi. Si nush de cat timp n-am mai vazut. aa de cand Ross o filmat-o pe Rachel cand i-o tras-o si acuma vroiau sa vada care la care s-o dat. Intr-o zi o sa-mi downloadez toate serile.

Mi-am luat bacul cu 9, 55. Yes, I`m god damn smart. Thanks. Dar la cata pula de stres am indurat si ce dureri de cap, corazon, ochi si si alte surubele am avut, chiar nu mai am putere sa reactionez. Sunt prea plictisita.
In noaptea asta fugim la Timisoara. Pe 30 iulie fac 19 ani si ma gasesti la Folk You. Dupa pe plaja Corbu, ma fut pe vama ca ii plina de jegosi ratati. Pe 23 septembrie am bilet de avion catre Londra.

intre timp..
UNU - Cantec pentru sanatatea ierbii..
http://www.youtube.com/watch?v=qFh-tQCz9zQ&feature=related

25 iunie 2009

edward munch .. mystery of summer night

Remember love how it was the same
we scratched and hurt each other`s growing pains
we were looking for the summer..


20 iunie 2009

future memories



ATB - My everything .... ceva de pe noul album..
http://www.youtube.com/watch?v=H9S5-pp31hc&feature=related

8 iunie 2009

amarastenilor mei



S-a dus liceul si sufletul meu e rupt. L-am impartit la Bianca, la Side, la Ada, la Samburica ... la toti din clasa cate un pic.. L-am uitat la fumoar in pauze...in sticlele de cola baute impreuna..in banci, printre caiete si pe coridoare........... as da orice pentru inca o luna de scoala..inca o ora cu Grozav, cu ametitul de Neamtu, cu obosita de Teacher sau idioata aia de franceza...
Vreau sa ma mai cert cu toti din clasa, sa-i injur, sa ma cert cu profii pentru ei, sa nu-mi pese de nimica... sa ma mai duc macar inca o vineri dupa ore la Redal cu Bianca sa jucam avioane si sa mancam inghetata...o ora de sport fara echipament sa facem la saltea.. o ora de spaniola sa dorm somn dulce.. inca o ora de dirigentie in care sa numaram iar absentele.. oare o sa ne scada nota la purtare pana la urma? nici nu-mi pasa daca iau premiu anul asta !!! l-as da pentru inca o luna de scoala cu voi amarstenilor...
Sufletul meu e rupt.. ce-as mai vrea sa ma mai bata iubitul meu Side in fiecare ora si sa-mi zica Morticia... sa le aud pe obositele din randul de la geam cu barfesc intr-una...
De cateva zile doar fumez si plang. Acum ploua si nu mai e loc de lacrimi. acum cand farmaciile te roaga sa iei medicamente gratuite si compensate..cand imi simt ochii imbibati in visinata de la Sadu.... acum mi-am dat seama ca in definitiv... nici ploaia nu ma mai spala.

Va iubesc !!!!!!!!!!! toata viata o sa va port in suflet !!

30 mai 2009

Pula mea fictiva ! m-am saturat de chestii muieresti, de bocete si prostie feminina,de toate obositele de pe pamant care se lasa prostite de muisti libidinosi FUCK OFF !! vreau sa fiu baiat si sa-mi respect pula, sa am standarde la pizde pe care pula ta nici nu le viseaza ba.. sa fut si atat, ce love frate.. daca vrei mancam o milka si ne cacam love.
Deci ba, azi ingrop, ca tot ploua de mi s-ar scula pula de placere, toti fraierii care au impresia ca io is pizda proasta. hai manca-mi-ati pula fictiva pana ramane de un metru. La AMURGUL, cea mai tru firma de pompe funebre, la 4 inmormantari in familie una gratis. Nici n-ai visat sa fie mata patroana la asa ceva, mata ii clienta fidela, ingropa-v-as pe toti ..
Is atat de lucida ca as da o laba. E vremea schimbarii, prea ne-am tras de chiloti. gata joaca.


Bitza - tanar cat mai tarziu .. futu-va-n gat ba

17 mai 2009

Ahhh mamacito, como te deseo :>



nebunie ! toate muierile din lume suntem horny si kinky in perioada asta ! si vrem dragoste si pipaieli la terasa si vin rosu dulce. aaaah nici nu pot zice cate am vrea, si cum ne-am lasa sanii striviti de palme mari, cu degete aspre.. si coapsele si spatele atinse..sarutate...muscate... jesus christ !!!

8-> ...

De abia ce-am venit de la ultima zi a Festivalului de Jazz, incheiat exploziv cu un concert extraordinar ARTURO SANDOVAL :x:x:x Ahh mi amor, cantame en tus brazos por el resto de mi vida y no voy a cansar de escucharte nunca !! Spirit de cuba libre, saci de cocaina invizibili, jointuri postite in loja vietii mele, fum, lumini verzi si portocalii, palme inrosite de aplauze, intuneric, liniste, explozie ! Nebunie !! Cel mai fain concert de jazz din anul asta, am tremurat si nu ma mai tineau genunchii, a fost superb !

Joi am fost la "O secunda de viata" in regia Ioan Carmazan. N-am putut sa plec si l-am mai vazut inca o data. nebunie ! Premiera la Sibiu la Casa de cultura, invitati regizorul si inca ceva oameni faini. Lansare primul numar al revistei Cenaclul de la Paltinis, redactori frumosi, revista de cultura. Sala plina de PUSTANI IDIOTI COCALARI DE LA DRAGUL COLEGIU NATIONAL OCTAVIAN GOGA, bitangi frustrati de 17 ani care se manifestau ca maimutele la auzul cuvintelor PULA, PULA PULILOR si FUTUT. si ca sa fie pana la sfarsit povestea trista, biletul a costat 3 lei si sala era jumate goala. "Cati? Trei, in pula mea!" vorba clasicului Despot.

E cel mai bun film romanesc pe care l-am vazut vreodata. Te roaga sa te droghezi, sa fi nebun, sa mori tanar, sa fugi, sa-ti bagi PULA, sa ai curaj si sa-ti fie frica, sa pleci si sa te intorci constant, sa te futi, sa bei vodka, sa fumezi mucuri de pe jos, sa te sinucizi. patru destine legate, ceva orasel de provincie, Antoaneta Cojocaru, Maia Morgenstern, Costel Cascaval si Andrei Pandele, toti in decorul unei gari. Viata pe un peron.

Frumos in cetatea noastra. Incepe Festivalul de teatru...spectacole multe si after party`uri cu actori, so let`s ride the snake !!

peace and love >:D<

12 mai 2009

waiting for the sun ..

At first flash of Eden we race down to the sea
standing there on freedom`s shore..
... waiting for you to come along ..
This is the strangest life I`ve ever known...
Can you feel it now that spring has come
and it`s time to live in the scattered sun ?























7 mai 2009

How to disappear completely ( and never be found again) ... ??

Imi urla in creieri doar Radiohead, cu versurile lor cretine de paranoici.. am tripuri. multe. pe slowmotion. si iar mi se taie firul. devin lucida si totul se misca prea repede. parca v-ati invarti toti in jurul meu si eu raman in urma ca o cretina si incerc sa va intru in joc si nu pot. ma doare stomacul si mi-e frica..am mutra de nebuna pe mine si ceva ochelari de soare.
Am luat bursa de studiu pentru media mare din primul semestru.. 9,73 ceva de genul..si is mandra, pe cuvant. ca un copil prost care-o luat un foarte bine si se lauda la toata lumea.. dar sa stiti ca eu, asa cretina, am luat bursa de studiu in colegiul national octavian goga..
Am fost in vama. m-am intors din vama. si-a fost si el acolo. si l-am iubit chiar mai mult decat inainte, poate pentru ca aveam ochii si palmele pline de nisip si de ploaie. intr-o dimineata am stat la soare langa un par si-am ascultat randuniciile. i-as fi ridicat cel mai frumos castel de nisip care ar fi fost vreodata ridicat pe plaja din vama veche..l-as fi ornat cu scoici si alge... marea nu m-a spalat. nu mi-a dat inapoi ce mi-o luat el. adica sufletul. ma simt ca dupa un bombardament. stii cum aratau scarile vechi de bloc dupa revolutie, cu urme de gloante.. eram copii si ne era frica de macel.. acum ne omoram constant, pe rand, ca intr-o hora.. schimbam partenerii dar jocul e acelasi..ne calcam intr-una pe picioare, suntem stangaci si n-avem talent.. poate cineva ar trebui sa interzica jocul asta de-a iubirea celor care gresesc prea mult.....ma doare cretinule..prea tare, la fel de tare cum te iubesc. si nu inteleg de ce nu te las naibii sa traiesti.
Imi place cafeaua de la McDonald`s. am fost azi la asta nou din Selimbar. foarte fain, am fost cu o masina albastra si ceva colegi. Io anul asta prin ianuarie am fost prima oara in viata mea la Mc. putini ma cred, dar inca de mica am fost against the wave. Teoria McDonald`izarii societatii, american bullshit si alte cristine aghilere din astea.. eh cacat, e cea mai buna cafea pe care am baut-o vreodata..poate pentru ca ploua.
E ceva magic in ploaia de mai. In clasa a saptea, cu o zi inainte de a pleca intr-o excursie ploua asa..si eu ma plimbam pe centru..aveam o geaca maro, imitaie ieftina de piele si aveam buzunarele sparte..si ma plimbam in zadar..ca si acum. cine stie ce ma asteapta la celalalt capat de centru. poate intr-o zi o sa dau de el. de el cu ochii deschisi, trezit din somnul fricii. sau poate inchisi, sa nu mai vada frica.. But still..how to disappear completely and never be found again ?
Caut oameni obsedati de Radiohead.. mai asculta cineva radiohead cand ploua a luna mai?

23 aprilie 2009




rucsac, nisip, Gara de nord !!!
miercuri noapte plecam in vama !!! >:D< see you all there

30 martie 2009

cacat cultural sibian




Amintirea anulului 2007 devine tot mai vaga in cetatea noastra draga. E prima ploaie primaveratica de anul asta si-am vrut sa ies la o pipa in spatele blocului. Am renuntat repede insa, ma asteptau 7 like SAPTE JAVRE IMENSE, care se lingeau reciproc sub coada si cautau infometate haleala spalandu-si jegul blanii sub romantica ploaie. JESUS CHRIST.. dupa frigul de iarna asta n-au supravietuit decat exemplarele cu adevarat puternice, natura si-a spus clar cuvantul. Dar nu cred ca avem nevoie de lectii de adaptare la conditiile meteo, cand toti avem incalzire centralizata si haine groase. Ce se-ntampla, doctore? Ce se-ntampla, baaa, voi astia de la Primarie si Consilii? N-aveti bani sa-i castrati, `tu-v-as in mandatele voastre? La adapostul pulii nu mai aveti locuri? Luati-le mau ba daca sunteti incompetenti si alte solutii nu gasiti !! Ca in afara de niste babe nebune si vaduve n-o sa se supere nimeni, garantez !


Pariez ca niciunu` nu stati in Vasile Aaron, mama voastra de snobi, sa-i auziti in fiecare noapte la 1 jumate cu urla, parca ar fi haita de lupi din poeziile lui Bacovia !


Ati putea sa-i taiati pe jumate din ei si sa-i faceti mancare pentru cealallta jumate, uite solutia impaciuitoare!! asa n-o sa ma acuze nimeni ca n-am corazon si mila pentru "niste bieti catelusi comunitari" JESUS CHRIST CAPITALA CULTARALA A PULII ERECTE EUROPENE ! Pana n-or sa inceapa iar sa ne muste bitangii si n-or sa se umple starzile de excretii canine, n-o sa se intample nimic, mama voastra de oportunisti nenorociti !!


GOD DAMN IT !! YOU BASTARDS !!


Morcheeba- Enjoy the ride !!

23 martie 2009

Ceva din "Viata pe un peron" de Octavian Paler..

Tu ai destul curaj sa nu-ti pierzi speranta?
Suntem orbi in fiecare dimineata. Cand se lumineaza steaua pe care ne nastem si murim, nu facem altceva decat sa ne uitam plictisiti si grabiti la ceas. Noaptea se retrage undeva in neant si regasim lucrurile din jur fara sa ne miram. Uneori nici nu le observam. Ni se pare o datorie a Pamantului sa ne lumineze
la ora prevazuta. Si astfel, in loc sa aiba gust cosmic, dimineata are gustul pastei de dinti..

11 martie 2009

Ce faci cand nu mai ai timp sa faci prea multe :>


Bonjour, saison des fleurs et d`esperance :)

Acum am timp sa rasfoiesc un catalog de la Oriflame in cautare de-un parfum care sa-mi aminteasca de vremurile cand n-o sa mai am timp. Un parfum bolnavicios, no way fresh sau floral si nici a la Yeves Rocker. Poate ceva ce sa trimita la ideea de mucegai. Daca as face un parfum l-as numi Fleurs du mal. As risca ce-i drept sa ma judec cu Bodelaire vreo cativa ani prin tribunale europene... :))

Acum am timp sa-mi colorez unghiile turqoise, sa beau Coca Cola, sa fac liste de cumparaturi, sa ma uit la South Park, sa stau aci si sa scriu prostii.

Epopeea "scoala de soferi" a inceput. Ieri, in partea intai, am picat examenul oftalmologic. Azi mi-am comandat ochelari. Sunt de-a dreptul chioara !!! si n-am gasit rame mov, n-am avut chef sa caut, sunt negrii, cu patratele si liniute albe, sunt kinda emo. O sa fiu tru, clar..

Instructorul e tare simpatic, nu-i magar pervers si nici nu face pe super-expertul. Are minute in cosmote, cand am treaba cu el ii dau bip si ma suna, asta da afacere !

In continuare il urasc pe proful de istorie, a predat Revolutia de la 48 intr-o ora, e idiot, n-am scris nimic, manualul desi are coperti verzi ma inspaimanta, wtf, peste trei luni am bacu !

Am intalnit un gagiu. Si cand intalnesti pe cineva care te atrage animalic si care te-ar fute douazeci si patru de ore in continuu, inseamna ca ti-ai gasit "regulatorul". Gagiul e adorabil, daca aveam 16 ani ma indragosteam de el. Dar acum inca mai am timp sa iubesc aceiasi ochi albastri, verzi si caprui, sa ma imbat cu aceleasi culori care sa oscileze perfect din stomac, pana in ficat, pe pleoape si pe buze. Adjudecat !

De maine n-o sa mai am timp sa stau cu geamul deschis sa pandesc muscultite degerate care intra in camera aduse de cate o raza de soare. N-o sa mai am timp sa ascult The Doors si sa citesc a patra oara "Cel mai iubit dintre pamanteni". N-o sa mai am timp sa cobor la magazin in slapi sa-mi iau tigari. N-o sa ma mai gandesc la cat de mult o sa-mi placa sa fiu un sofer bun, sa iau parte la cel mai fascinant joc, cel al soselelor. N-o sa mai dansez asteptand o bucata mareee de soare cu glazura si frisca sa se furiseze in camera mea sa ne iubim o primavara intreaga. N-o sa mai am timp sa-mi amintesc. Dar ne vedem in vama de 1 Mai !! o sa fiu acolo cu tenesii albasti plini de nisip, cu groapa mea cu fericire, sa ne imbatam, sa ne iubim, sa ne promitem iubire eterna.. O sa-ti dau o casca sa asculti marea in mp3`ul meu !! ..
Am descoperit o trupa british geniala !!! IVThieves !! Am gasit ceva pe myspace lor, nu e mult dar e destul pt o prima impresie.. Si cand ma gandesc ca am cuparat albuml lor cu 2 lire din Luton Airport tocmai din toamna si nu l-am ascultat pana acum.. Try it, if you enjoy the british spirit !!