CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

20 februarie 2010

tot degeaba ..

I. sunt cu mintea in gol .




II. si filmul nostru cu elefant ..

19 februarie 2010

ha ha :P

DisorderRating
Paranoid Disorder:Moderate
Schizoid Disorder:Moderate
Schizotypal Disorder:Moderate
Antisocial Disorder:Moderate
Borderline Disorder:Moderate
Histrionic Disorder:Moderate
Narcissistic Disorder:High
Avoidant Disorder:Moderate
Dependent Disorder:Moderate
Obsessive-Compulsive Disorder:Moderate

-- Personality Disorder Test - Take It! --
-- Personality Disorders --

14 februarie 2010

Screw you guys.... I`m going hooome

Pentru ca e ataaat de duminica si mi-e atat de lene de orice, si mai ales pt ca e cacat de V.day si iuby :X:X:X:X:X:X e departe =(( omg x0x0x0x :-< :((((( ok acum sa ne revenim, m-am gandit sa-mi fac o lista cu ce nu-mi place :

- nu-mi plac ceasurile - dar deloc, sunetul de tic-tac e un fel de picatura chinezeasca pentru linistea mea, de obicei le scot bateriile. chiar tre sa fi putin ticnit sa ai un ceas de perete in fiecare camera si sa poti dormi linistit noaptea..
- nu-mi plac diminetile, desi au trecut cateva luni de cand m-am trezit mai devreme de ora 11, cu mici exceptii, atunci cand tre sa ma trezesc e crima god damn it !
- cafeaua dulce, popcornul dulce, cola light ( care e mai dulce ), berea-suc gen Reds si alte chestii care isi pierd farmecul de dragul zaharului sau a indulcitorilor.
- papucii noi - daca ar putea cineva sa-i poarte vreo doua saptamani inainte sa-i cumparar fi pefect.
- omizile - deci piuuuuc ! dar imi place sa le ard cu bricheta :)
- rechinii si crocodilii - mi s-ar opri inima daca as vedea asa ceva in fata ochilor, chiar si printr-un perete de sticla ..
- ceapa si mirosul aferent - mai ales cand cand uitau babele din bloc oala pe foc.
- papucii si sosetele albe la baieti - sper ca fat-frumos o sa aiba numa` calul alb..
- audibles la mess - Sup ? sau Who`s thaaaat giiirl ? sa-i zici la sor`ta, da ?
- bai serios acuma, corect spunem ABIA nu ABEA si UN PIC nu UMPIC !! va rog frumos :)
( lista asta e proprie si personala si face bine la psihicul meu bolnavicios de duminica )

In fine.

Frustrarea mea principala din ultimele luni este ca aici, pe insula minunata, nu am niciun prieten. defapt am doi dar se incadreaza la categoria familie, sis si fluturasul, asa ca nu se numara. Si cum mama supararii sa traiesti numai cu doi prieteni ? cand eu acasa am atatia ? si stiu atata lume si am cu cine sa ies la o pipa in spatele blocului sau la un vin in crama. deci problema pare-se ca nu e a mea, ci a lor, a resturilor. ( SPER !! )
Birmingham e al doilea oras din UK dupa Londra dpdv al nr de locuitori, suprafata si economie. Bai e enorm. in centrul orasului sunt foarte multe afise care indeamna la respectarea diversitaii culturale, anti-rasism, flower power, peace and love.
In research conducted by the University of Manchester, Birmingham is believed to become Britain's second plural city, where no ethnicity forms a majority in 2020 - wikipedia
Dar daca stai la o terasa in centru timp de o ora si analizezi cuplurile si grupurile de oameni e foarte putin probabil sa vezi un nigger tinand de mana o englezoaica, un chinez cu o alba, un pakistanez cu o negresa and so on.
Nup bro, fiecare cu ai lui.

Poate ca de asta ma simt ca un bolnav de raie si probabil de asta o sa ma intorc acasa prin aprilie. DACA problema e la mine si nu mai sunt sociabila, cer reeducare si reintregrare pe baza de tinut in brate, zis povesti, iesiri prin parc, plecat prin tara, concerte, cantari la chitara draga sascha ..:)

asa ca.. ne vedem in Sibiu prin aprilie si in Vama de 1 Mai !


PS : am vazuuuut ghioceeeeeeei :x



6 februarie 2010

despre cacat

Ma trezesc in fiecare dimineata cu nevoia de soare. Lumea e mai frumoasa cand e soare, oamenii isi incrunta fata de la lumina si pentru cativa pasi uita ca sunt suparati, sau uit eu, si totul e mai frumos. Mi-e clar declarat ca-n viata mea tragediile (?) s-au petrecut doar iarna si ca soarele mereu mi-a vegheat frumosul.

O ruda prin alianta de la tatal meu vitreg, o copilita de varsta mea, care trebuia sa aiba aceleasi probleme existentiale legate de numarul de raze pe minut baute in prima cafea dimineata, va avea de la urmatoarea operatie doar un picior. si e suspecta de cancer, nu stiu de care, n-am putut sa intreb, am ramas absolut incoerenta.

Copila e din alt oras dar a fost internata la Sibiu si mama a avut grija de ea, cu gandul la fata ei plecata de nebuna prin lume. Saptamana trecuta mi-a zis ca o sa se faca bine, ca o sa fie sanatoasa si acum imi zice ca or sa-i taie un picior si ca e suspecta de cancer.

Si cum cacat sa mai suport oameni care au curajul sa-mi vorbeasca despre dumnezeu ??? dumnezeul cel bun si atotputernic, care ne iubeste pe toti la fel si nelimitat, care o murit pt nemurirea noastra, cum cacat sa mai pot sa mai aud cuvatul asta ???
Pentru toti cei care mai credeti in iluzii, dumnezeu e inventia unor oameni fricosi si neputinciosi, credeti intr-o iluzie, intr-o miniciuna idioata !!!

pentru o clipa ne imaginam ca-s eu in locul ei.

ce cacat de "pacate" am de platit la dumnezeu ca sa merit asa ceva ??? am aproape douazeci de ani si-n viata mea n-am facut rau intentioanat, am facut greseli din inocenta si din necunoastere, din impulsivitate sau din prostia varstei. am avut o viata perfect normala, n-am dat in cap, n-am furat, la dracu-n ea de treaba, am facut totul ca orice tanar de douazeci de ani, in spirit rebel si in dorinta de gasire a unor raspunsuri care mi se cuveneau.

si maine cad de pe bicicleta si-mi fracturez piciorul. si niste doctori incompetenti n-or invatat cum cacat sa tarteze (?) un cacat de fractura si peste jumate de an nu mai am un picior. si ma mai si suspecteaza de cancer, cacat in el de cancer !! DE CE ?? ca nu-i convine lui dumnezeu ca plec prin lume, ca-mi place sa umblu si sa caut, ca nu-i plac picioarele mele si-o zis, hai ca amandoua is dizgratioase, ii tai unul si fac uratul mai suportabil...

cine o sa citeasca vreodata cacatul asta ce l-am scris si-o sa indrazneasca sa pronunte cuvantul ala de cacat dumnezeu in fata mea, jur ca-i rup un picior si-l bat cu el pana ii vine mintea inapoi in capul ala imbuibat in cacat.

Imi zice si mie cineva de ce cacat vrea dumenezeu ca fata asta de douazeci de ani sa nu mai poata sa alerge niciodata ?

3 februarie 2010

Weekend cu mama

Din categoria de filme incalzite la bricheta in lingura, gen Trainspotting, Requiem for a dream, Candy si altele care nu-mi vin in minte acum, am vazut azi unul romanesc, cu Andreea Popescu in alta ipostaza decat in telenovele de pe Acaaaasaaaa, "Weekend cu mama". Comentariile n-au rost, cei care va cautati vena sper sa n-o gasiti niciodata.