CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

10 iulie 2010

acasa

aseara scriam in gand si parca mi-am pierdut cuvintele in somn. e bine acasa, s-o vezi pe mama in fiecare zi si sa te-ntrebe de ti-e foame ori de ti-e sete si tu sa zici daaaa, ia-mi ceva bun mai bine, si-o Cola te rog ..

fiecare om cu care ma intalnesc imi zice ca m-am schimbat si pune-o fata dubioasa, "oare-n bine, oare-n rau, hai sa cercetam.."
pai cum sa nu ma schimb, dupa aproape un an de independenta, fara mama sa ma-ntrebe ca mai sus, cu saptamani lungi pana la urmatorul salariu si alte suparari care nu-si au locul pe blogul meu colorat ?
asa ca sa nu va mai aud. sunt tot eu, dar mai putin naiva si mult mai echilibrata. probleme erau daca ramaneam pe acelasi film si acuma.. cu jointu-n bot toata noaptea si deprimata toata ziua.

e tare vara. am fost la tara saptamana asta si saptamana viitoare plec in vama.
am terminat ultimul borcan de zacusca. mama face cea mai buna ciorba din lume. gemenii din spatele blocului au crescut de merg singuri. am tv cu ecran mareeee si multe programe de cacao da-mi place sa butonez..

revin cand imi amintesc ce-am vrut sa scriu aseara. am aceleasi numere de telefon daca vreti sa iesim pe undeva. aaa. vin la pachet cu gagiul meu Jay asa ca sa nu vad mutre suspecte ca de ce vb in engleza, nu-s snoaba, da-l respect.

na :) care veniti la Folk You ?