CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

26 iulie 2010

sa nu crezi niciodata ce-ti spun acum.
am ace de perfuzie adanc infipte-n mine si ochii plansi de oboseala. vreau sa plec intr-o calatorie de regasire sau mai degraba de gasire din care sa ma intorc mai om decat sunt acum.
pricepe ca nu sunt o adolescenta intarziata !!! si am atata forta si ambitie si putere de concentrare si pot sa fac si sa invat orice !!! dar nu stiu de ce-am uitat de toate astea si cand le-am pierdut dar uite astazi... astazi pun picioru-n pragul vietii mele si-o urlu tare ca o iau de la capat de-or sa iasa vecinii inspaimantati si-or sa cheme politia!! si-or sa zica toti ca am innebunit si nu-i asa, eu doar acum imi revin, acum ma regasesc !!! si-or sa-mi puna catuse si eu am sa le rad isteric ca au venit prea tarziu, eram atat de nebuna inainte si uite-ma acuma ce fericita sunt, lasati-ma sa urlu......
fericirea inseamna echilibru.

am ace de perfuzie adanc infipte-n mine si ma doare cat m-am mintit. te rog sa nu-mi spui la sfarsit ca a fost doar o etapa din viata mea.... cum ii spui unui blonav mintal dupa ce-l externezi ca va fi bine cand amandoi stim ca niciodata nu va mai fi bine. nu vreau sa rad la sfarsit. vreau sa fiu serioasa.

eu sunt un om serios care se pregateste sa urle.