CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

7 decembrie 2010

season disorder

Vai.. n-am mai scris de atata timp.. dar nu mai stiu ce sa zic, nu prea mai am nimic de zis, m-a secat iarna asta blestemata cu frigul ei criminal..
Am primit un pui de pisica si seamana cu Timi. e tare dragalas si jucaus si il cheama Jude, ca-i place Beatles.
Inainte sa ma mut unde stau acuma am locuit intr-un apartament bantuit cred, unde usile se dechideau singure si mirosea a parfum dar nici aia n-am gasit interesant de zis. Poate exageram noi totusi..
Acum totul s-a calmat, mi-am decorat camera asa de frumos, cu perdele turquoise si dulapioare impetite, rutina de zi cu zi aduce la sfarsitul lunii preafericitul salariu si seara adormim fericiti.
Dar mi-e dor de casa. si-am vrut sa ma intorc acum dar mama nu mi-a confirmat locul la facultate si n-are rost sa vin degeaba. Dar nu mai rezist mai mult de un an. Poate mi-a venit mintea la cap. Am plecat de acasa prea devreme. Inca n-am trait tot ce-am vrut sa traiesc. Mi-e dor sa plec prin tara, mi-e dor de prieteni vechi.. ca nush sa-mi fac prieteni noi si nici nu vreau. Mi-e tare dor de mama si-mi pare rau ca am lasat-o singura, saracii parinti care au copii prosti ca mine.
Nah oricum, daca nu mai scriu in curand, Craciun fericit si sa fiti iubiti >:D<