CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

18 iunie 2010

Au trecut ani si viata s-a schimbaaat...


Pe vremea aia mergeam la net la Energy haha si intram pe mirc si aveam 14 ani. La 14 ani ma pupasem prima oara si a fost groazic, fumam pe foarte furis, visam cu ochii larg deschisi la mii de lucruri imposibile, vroiam sa cresc sa plec in vama, o uram pe mama si ziceam ca nu ma intelege deloc, si eram cea mai ciudata dintre toti prietenii mei, putini pe atunci...
Printre care Misha. ceamaibunaprieteneamea. la fete treaba cu BFF best friends forever e foarte sensibila. de la ea am invatat sa socializez, sa nu-mi mai iau jucariile si sa plec. Cu ea am crescut, cu ea imi beam cafeaua la 7 jumate dupa sala de sport la Goga. Cu ea am fost de 3 ori la Blaj in 10 zile doar dragul de a merge. Ei ii povesteam de 3 ori pe zi acelasi lucru si ma asculta fara sa zica nimica. Am fost geloasa pe toti iubitii ei si pe toate prietenele noi. Am invatat impreuna pt capacitate si pt bac. Ea s-o pupat prima cu unu Vlad. Ea o facut sex prima. Ea era mereu acolo, martora la tot. 6 ani. Haaaa ea si-a luat BK`uri si i-am purtat si eu.

Ea mi-a scris in dimineata asta.

From: ella mihaella
Subject: Re: sal :P
To: decezboarazmeii@yahoo.com
Date: Friday, June 18, 2010, 8:10 AM


hey you!!! mai stii msg-u asta ;))
cam asa ceva ti-as zice si io acum, numai ca intre noi s-au intamplat anumite chestii :( insa nu inseamna ca nu mi dor de tine, sau ca nu mi-o fost tot timpu asta cat ai fost plecata!
but everything is changing...:(
take care!!!!



From: maria roxana
To: emihaella_xxxx@yahoo.com
Sent: Wed, September 1, 2004 4:40:43 PM
Subject: Re: sal


ce faci tu nebunel tu? MI-E DOR DE TINE SI ABIA ASTEPT SA MI TE INTORCI! MA AUZI??/??/?//////?/////////??????????
eh, ca intre noi, acun stau langa un tip foarte misto!!!!!!!!!! E al naibi de dulcic, Take it easy...............
DARIUS VINE DUMINICA, DEFAPT STII SI U .............eh, sper ca totul va fi bine.
Mai VB NOI MAINE CAND VII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jwkfjf
sper ca ai fost cuminte la tara...si sa nu stergi NICIODATA msa asta.BINE/.../.?///??????????????????????????????????????????????????????


PA TU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


10 iunie 2010

10 iunie - 13 grade-n pastele masii de insula fermecata !

Uite.. poate n-ar trebui sa scriu ce-o sa scriu acuma dar mi-e asa de.. poate teama nu-i cuvantul potrivit, poate mai degraba sunt curioasa de cum o sa fie acasa. Chiar am crezut ca relatiile mele vor ramane aceleasi dar cu fiecare anotimp care trece ma simt tot mai departe si tot mai uitata. Nici eu nu m-am prea agitat sa dau buzz`uri pe mess sau comment`uri de facebook gen si poate acuma e prea tarziu sa trimit mass`uri "coaieeee vin acasa - remembe me? :D "... Si tare as vrea sa stiu ce mai faceti, cu cine o mai faceti sau cand mereti la mare..
Poate ca vorbesc aiurea, daca va prind pe strada va strang in brate pana o sa ma iubiti iara.. >:D< hug mare mareeeee pentru cine mai trece pe-aici, ne vedem in 17-18 zile muuuah :)

adooor melodia astaaa :>