CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

1 februarie 2009

tie de ce ti-e frica ?




de unde sa te aduni cand n-a mai ramas nimic concret din tine ?
si cum sa zambesti cand uimirea ti-a tras o linie dreapta pe buze, o blestemata linie dreapta, ca un rid de care nu mai scapi ?
cum sa mai poti sa fi amabil si sa spui ca e ok cand nu mai e demult ok ??


s-a transformat. a citit doua zile in continuu, i-a ascultat pe psihopatii aia de la radiohead, a baut hectolitrii de cafea fara zahar si a furat winchester din pachetul lui ta-su`. mi-a povestit ca firul alb de la prelungitor i-ar fi provocat cel mai intens orgasm, dar mainile lipsite de putere si mintea blocata in gol n-au putut sa-l transforme in streang. si-a batut joc de mine, copilul hippie e prea copil si prea hippie sa-si atarne viata de firul alb al tehnologiei.


http://www.bioterapi.ro/dictionar/index_terapeutic/fobia/fobia.html - multumesc didi


mi-am amintit de un om cu ochii atat de plansi, ca din albastrul irisilor porneau firicele de rosu, de jur imprejur. semanau cu doi sori, din care razele se scurgeau pe gene si apoi pe intreaga-i fata. mi-a povestit de femeia pe care o iubea de 13 ani, de cand ea a avut curaj sa planga si sa se pise in fata lui. mi-a povestit ca de 3 luni s-a mutat acolo, pe terasa din stuf, unde l-am cunoscut intr-una din dupa-amiezele nenorocirii. mi-a cantat la ureche wish you were here si-am plans amandoi, am adormit sprijiniti in ganduri, cu fruntea lipita de masa. cand am plecat mi-a dat un leu... sa ma pis la un wc public.

nu mai e fir de iarba in sibiu. dinainte sa ninga.

5 vorbe:

Anonim spunea...

parca il mai vad inca dansand pe plaja sau disparand in mare....imi vorbea intr-o germana curata si pura...ii era tot timpul frig...ii ziceam omul plajei...imi daruise o lumanare intr-un pahar de alexandrion...mie mi-e frica de monotonie...

Summer spunea...

mai am un ciob.... :-<

Anonim spunea...

da....la tine in geanta s-a sfaramat paharul...

Anonim spunea...

si odata cu el, s-a dus si omul plajei...

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.