CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

30 martie 2009

cacat cultural sibian




Amintirea anulului 2007 devine tot mai vaga in cetatea noastra draga. E prima ploaie primaveratica de anul asta si-am vrut sa ies la o pipa in spatele blocului. Am renuntat repede insa, ma asteptau 7 like SAPTE JAVRE IMENSE, care se lingeau reciproc sub coada si cautau infometate haleala spalandu-si jegul blanii sub romantica ploaie. JESUS CHRIST.. dupa frigul de iarna asta n-au supravietuit decat exemplarele cu adevarat puternice, natura si-a spus clar cuvantul. Dar nu cred ca avem nevoie de lectii de adaptare la conditiile meteo, cand toti avem incalzire centralizata si haine groase. Ce se-ntampla, doctore? Ce se-ntampla, baaa, voi astia de la Primarie si Consilii? N-aveti bani sa-i castrati, `tu-v-as in mandatele voastre? La adapostul pulii nu mai aveti locuri? Luati-le mau ba daca sunteti incompetenti si alte solutii nu gasiti !! Ca in afara de niste babe nebune si vaduve n-o sa se supere nimeni, garantez !


Pariez ca niciunu` nu stati in Vasile Aaron, mama voastra de snobi, sa-i auziti in fiecare noapte la 1 jumate cu urla, parca ar fi haita de lupi din poeziile lui Bacovia !


Ati putea sa-i taiati pe jumate din ei si sa-i faceti mancare pentru cealallta jumate, uite solutia impaciuitoare!! asa n-o sa ma acuze nimeni ca n-am corazon si mila pentru "niste bieti catelusi comunitari" JESUS CHRIST CAPITALA CULTARALA A PULII ERECTE EUROPENE ! Pana n-or sa inceapa iar sa ne muste bitangii si n-or sa se umple starzile de excretii canine, n-o sa se intample nimic, mama voastra de oportunisti nenorociti !!


GOD DAMN IT !! YOU BASTARDS !!


Morcheeba- Enjoy the ride !!

1 vorbe:

el_zorabb spunea...

nu ma intreba de ce, pentru ce si de unde .. ai sa intelegi doar citind *Jurnalul Fericirii* a lui Steinhardt , iar daca l_ai citit deja , cauta *Jurnalul adolescentului miop* a lui Eliade pe care si de l_ai citit, reciteste_l ..
in plina ploaie ascunde_te sub un pod, sau daca e prea 'light' pt tine - adaposteste_te sub un copac in plina furtuna si pierde_te in filele complexitatii umane, rasfoind *La rasarit de Eden* boxandu_l fara mila pe Steinbeck.