CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

11 decembrie 2008

inima iti face bum-bum. te gandesti ca poate o sa explodeaze intr-o zi si normal ca o sa mori. dar nu-i asta problema. stii ca n-o sa se intample azi sau maine. poate candva, dar nu maine. si dupa maine nu prea mai conteaza foarte multe.
inima iti face bum-bum. maine e 13, maine e vineri, maine e luna plina. dar nici asta nu-i problema, iti spui zambind ca superstitiile sunt balcanisme care in gandirea ta in plina emancipare nu-si au locul...
inima iti face bum-bum. ai emotii, nu mai ai rabdare, e ca atunci cand ai in minte numai dor-de-duca si trenuri si bagaje. dar nu e asta. e ceva mai mult, e nerabdare nebuna, e certitudinea ca o sa se intample. dar asteptarea e grozav de grea. te gandesti ca e aproape ca moartea. vorba filosofului, nu avem nicio legatura cu ea. cand suntem noi, ea nu e. vine atunci cand noi deja nu mai suntem. doar asteptarea e grea..
inima iti face bum-bum. stai pe wc si vantul suiera pe sub usa. ti-e frig. ti-au inghetat picioarele dezgolite. nici hartia igienia nu mai are rabdare, cade grabita si se lasa dusa in vartejul de apa.
inima iti face bum-bum !! ai sa-l revezi, dupa atat toamna si ploaie si asteptare. si nu mai stii sa vorbesti coerent, incerci sa vorbesti si limba iti paralizeaza. tot ce stii se leaga de inima ta, care face bum-bum.

Radiohead - Fake Plastic Trees


AAAHH.. Radiohead. why in the world do I love them so much?
am scris ceva pe-o foaie intr-o noapte cu prea multa cafea. atunci am inteles de ce. a inceput prin 2000, pe una din eternele casete, cu melodia Creep. eterna Creep a tuturor frustrarilor. si dupa cu albumul The Bends, cu Street Spirit si Black Star prin toamna din a noua. Si primele depresii pe melodia Paranoid Android. si dupa albumele Amnesiac si Hail to the Thief cu gust de chimicale, si leganari si caciuli purtate in casa. mutre bolnavicioase. unghii roase. sticle de cola. bocanci murdari. ochi care sticlesc. te futi. nu-ti pasa. esti prea obosit. e plin de cretini. idioti. tu esti singurul moral, normal, care mai rade isteric. toti vor sa te distruga. ai 18 ani si te futi. trebuia sa te futi la 16. la 16 ani esti puber tampit, neinteles si frustrat. dar tu te futi la 18, pentru ca esti singurul moral, normal, care mai rade isteric. tu esti singurul moral, normal, care mai rade isteric...numai tu..