CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

16 august 2009

aproape liniste

one day I am going to grow wings
a chemical reaction
hysterical
and useless .




AAA dumnezeule mare. cum trece timpul !!! chiar ma uitam acuma pe blog si am vazut postarea din 30 martie si la sfarsitul ei melodia Enjoy the ride de la Morcheeba.. nu vreau sa cred ca or trecut aproape 5 luni de atunci. imi aminesc perfect ziua aia, aveam strampenii mei violet de pitzi :x si am plecat la 12 de la scoala si mi-am cumparat o carte de legislatie rutiera. Prin Parcul Cetatii m-am intalnit intamplator cu Sascha si ceva gagiu din Oradea parca si ne-o explicat ala o chestie ce mi-o schimbat viata in bine pt totdeauna, traiasca pdp facut in servetel. Si pt ca era frig am sunat-o pe Lari sa merem la ea. Ne-am intalnit pe centru, Lari i-a cumparat lui Laur un steag cu Iron Maiden si-am pornit spre Mihai Viteazu. Am baut vin, am cantat la chitara si ne-am uitat in continuu pe youtube la videoclipul de la Enjoy the ride. Vreo doua luni asa mi-a sunat telefonul si asa-i suna Saschei cand o cauta maica-sa.

Mi-am zugravit singura in camera, am vrut initial rosu si mov inchis dar a iesit cam roz..si n-am pus inca perdeaua la geam si am impresia ca animalul ala de vis a vis de la etajul patru sta de cateva ore pe geam si se uita la mine.

Ce ma seaca faza cu "dupa Sf Marie ne cacam in palarie", mai ales ca ieri mi-o sunat telefonul in continuu si am primit zeci de msg cu la multi ani. foarte sweet intentia, mama mi-a luat un tort, n-am mai primit tort de vreo 9 ani ma jur.. Oricum aiurea sa te cheme ca pe inca jumate de Romanie si sa mai si sarbatoresti. mai ales ca e mijlocul lui august !! se-ngalbenesc frunzele in copacul din spatele blocului si parca simt lama de cutit tot mai adanc in incheietura.. stii cum pisca cand te tai..e acelasi feeling care te moleseste si te amageste cu linistea din urma.

Zilele trecute aproape ca am murit. de durere sau de supradoza, am simtit cum eman durere prin fiecare bucatica din mine, cum cad in prapastie, cum ma strange streangul de gat, m-am innecat aproape si in acelasi timp imi ardea pielea si mi se lipea de haine... m-am scurs si m-am inaltat.. habar n-am..oricum am fost la limita si n-a fost cum am crezut eu ca o sa fie

1 vorbe:

Anonim spunea...

in a garden full of angels you will never be alone...nu vreau, nu vreau sa cresc si nu vreau sa treaca timpul...