CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

26 noiembrie 2009




cineva a comentat "this song made me hate niggers" . altcineva "i totally agree with you now"...

eu zic.. intr-o zi o sa stau sub umbrelutele de stuf din Vama si-o sa beau Sangria si o sa uit orice culoare. totul o sa fie nisip. o sa sterg melodia din mp3, din amintire..la fel cum o sa fac si toata nebunia si forfota strazii.. cum o sa uit toti coloratii abia coborati din bananier.. si nu e vorba de culoare.. e pur si simplu vorba de nesimtire.

cocalarii sunt omniprezenti. as face o cercetare... 3 din 4 oameni se nasc in copaci si coboara direct in mijlocul orasului, poarta tricou cu matza si emana decibeli. ei nu vorbesc. nu articuleaza. nu folosesc cuvinte.

discriminez? atata timp cat nu actionez violent fizic sau verbal nu gasesc asta o problema.... asta simt, asta zic. atunci cand o sa incetez sa mai zic ce cred.. atunci o sa fie o problema.. tot a mea, evident. ca ei tot in copaci or sa se nasca.

prin a 7a cred ca am auzit prima oara la educatie civica de xenofobie. si mi se parea cea mai mare prostie.. de ce sa-i urasti pe straini, cu ce-s ei mai rai decat oamenii din tara ta? dar de ce sa urasti in general?
ce frumosi sunt copiii, si ce curati..si poate naivi, dar tare as fi vrut sa stiu numa drumul de 10 minute de acasa pana la scoala 24..

dar intr-o zi o sa stam toti pe plaja si o sa impartim sticla de Sangria..
La multi ani Geoff..