CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

18 noiembrie 2009

O lume minunata in care veti gasi...

Na ui, mama lor de nenorociti !!

http://stirileprotv.ro/stiri/international/prajit-si-mancat-de-viu-vezi-video.html

sunt in stare de soc. cum mama masii de viata sa faci asa ceva?? nenorocitii or tinut pestele in viata acoperindu-i capu si branhiile cu o carpa uda in timp ce-l prajeau....si dupa l-or mancat...asa viu.
inteleg ca pestele e mai prost de felul lui ca musca din momeala si de doua ori pe zi, ca nu se numara nici ca animal de casa, si respira suspect de bine sub apa..ca nah, nu-i degeaba in ecosistem, da in sinea lui e degeaba.. dar de ce sa-l chinui in halul asta sa-l prajesti de viu??
pai futu-ti mama matii de chinez, praji-te-as eu in cazanul de tuica sa vad cum ti se intind ochii si mai tare pana ti-or ajunge la urechi, nu-ti sta in gat sa vezi ca ala inca misca si tu sa musti din el??
pana si un lup daca te ataca prima oara te omoara bre, isi infige asa adac coltii in gat si asteapta sa mori si dupa rupe din tine.
dar tu, lighioana de chinez, il manci de viu ca esti mai special si zici hai sa fac trei tumbe si sa revolutionez bucataria chinezeasca.. huaa !
si avem pretentii de aminale superioare, cu rationament si sentimente...


aa.
printre altele. vis a vis de casa mea e un magazin cu cacaturi unde vinde nenea indianul la care ii arat tzatzele in fiecare dimineata si-mi da ciocolata :))
azi pornisem sa ies din casa sa-mi iau portia de dulciuri si vad doi nebuni aleragand pe strada in jos disperati ca cineva le-o furat masina. Prostii s-or dus si ei la nenea indianul in butic si-or lasat cheile in contact si intre timp un oarecare trecator foarte impusiv a luat dubita si-a plecat cu tot cu usile deschise. doamne ajuta.
n-a venit politia cum ma asteptam, eu mi-am amanat sedinta porno si m-am intors in casa, aia doi sunt in top trei cei mai fraieri oameni din lume, desi probabil sunt multi care nu se obosesc sa incuie masina pt 5 minute.
da nu-i asta baiul. ci hotul cel impulsiv si atent la miscare. nu cred ca era nimic planificat din moment ce fraierii doar staionau. asta ma face sa ma gandesc ca maine poimaine poate ma fura si pe mine cineva de pe strada numa asa, ca m-am potrivit in context sau ca am parul lung. gen.


unul dintre colegii de casa? (house mate)e polonez si in fiecare seara cand ne intalnim prin living ne mai povestim una alta. am aflat ca in Polonia tiganii sunt doar aia care umbla in carute si canta la acordeon si au flori in par si-ti ghicesc in palma. Cuvantul in poloneza e tot "tigan".
In schimb aia pe care el ii numeste "gipsies" au tara de bastina Romania, fac invarteli si smecherii, fura, cersesc, bla bla. adica oamneii care poluleaza tara numita Romania sunt toti gipsies.
l-am intrebat daca seman cu vreunul din ei, explicandu-i ca m-am cam bronzat as` vara si ca sunt vopsita. mi-o zis ca nu..?
nah nu ca ar conta foarte mult parerea unui individ care nu stie boaba de istorie si nu vede ca nenea indianu de vis a vis seamana izbitor cu "romanii" din Polonia...ca doar din indieni se trag tiganii..dar a durut destul de tare sa aud inca o data ce faima avem prin lume..

Ma fut pe chinezi, ma fut pe tigani, pe mamele lor si pe voi aia care nu vreti sa invatati istorie si sa va deschideti ochii !!! ma fut pe aia care or aprobat numele de Rromi, acum inteleg de ce.. si in general ma cam fut pe orice faza de genul pana scap de frustrari. sexul ajuta.


Off topic..
Luna Amara - alb Don`t let your dreams fall apart ... ultima zi de Artmania..la cetate la Cisnadioara...ploaia mea de vara si viceroy`ul tau...

3 vorbe:

Cretu spunea...

India, ca tara, are vreo 8 premii Nobel, in toate domeniile. E cam a 4-a putere mondiala din punct de vedere economic si si-o castigat independenta pe cale pasnica. Si apropo de tigani, eram cu Diana cu urnele pe centru, incercam sa strangem bani. Si ghici cine o donat dupa ce am explicat ce inseamna campanie umanitara, niste cersetori. Nu e cinstit sa dai vina pe tigani in general, dar e comod, de ce dracu sa zici de romanii care asculta "Puya- Change" in timpul unui mers leganat de la - spre + infinit, cand tu vrei, la naiba, sa te plimbi cu prietena prin parc si sa ai parte de niscaiva liniste in toata nebunia care iti omoara creierii, la propriu. Einstein zicea ca vrea un guvern mondial, in care sa nu existe discrimare, antisemitism si alte concepte naziste sau fasciste. Poate avea dreptate, dar eu sper sincer ca mayasii o avut ceva legaturi divine, si la o sueta cu Sf. Petru o aflat ca in 2012 o sa ne ducem toti fix la dracu'. De-abia astept sa vad toti jegosii la "cazane" si toate proastele participand la "Intrunirea pitipoancelor ANONIME"... Doamne ajuta!... si uite doua melodii, una de la Soilwork, si alta de la Taxi pe care nu sunt sigur ca ai ascultat-o.... http://www.youtube.com/watch?v=hlojzlR5cHc
http://www.youtube.com/watch?v=M6U5SJ7uMGA

Tipurita Andrei spunea...

Poza din Vama parca e facuta de mine :P ... de abia astept sa ma duc la anul iara de 1 mai si apoi in vara ...

Summer spunea...

majoritatea pozelor din vama iti apartine andrei :D ca tu ai camera aia faina, nu noi ;))